Haasteiden läpi

Suunnittelemamme hankkeet apurahahakemuksiin nuorisopurjehduksen suhteen on kärsinyt byrokraattisista haasteista. Virallinen linja tällaiselle toiminnalle vaatii toimenpiteitä, joita emme pysty ainakaan ihan heti täyttämään. Toimintamme etsii siis uusia uria.

Mutta se ei estä meitä purjehtimasta, tai varsinkaan kutsumasta teitä mukaan! Joudumme vain miettimään toimitapamme hieman uusiksi, mutta jos kutsu on innokas merille ja hankkeemme ideat ovat kuulostaneet hyviltä, voit varmasti liittyä joukkoomme ja purjehtia kanssamme.

Kesän aurinko matkaa luo . . . aika kohdata pian. Lisää kuulumisia, valmistelemme kesän suunnitelmia! Minne Sinä haluaisit purjehtia saaristossa? Pysy kuulolla, itse oomme jo meren yllä!

-Taivaanrannan Surffarit

ps. lisää tietoa kesän purjehdusmahdollisuuksista tulossa pian. Seuraa meitä facebookissa (@artsailtraining ) ja liity sähköpostilistallemme ( etusivulla alarivillä ”E-mail” ), niin saat tiedot päivityksistä saman tien! 😉

 

pss. Kyseinen hanke, josta päivityksessä puhuttiin liittyi vuoden 2016-2017 vaihteessa suunnittelemaamme nuorisopurjehdus pilottiprojektiin. Intohimomme merta, purjehdusta ja nuorisotyötä kohtaan oli niin suuri, että sokeuduimme tällaisten hankkeiden vaatimiin byrokraattisiin askeliin, jotka estivät hankkeen toteutumista suunnittelemallamma aikataululla. Lue lisää: www.artsailtraining.org/mita-me-teemme

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s