Laiturijuhlat menestyi hyvin!

Ravintolapäivänä 20.5.2017 veneellä pidettiin Turun vierasvenesatamassa taidenäyttely- ja laiturijuhlat. Myynnissä oli raakakakkuja, vegaanista pizzaa ja muita oheistuotteita. Kaikki tuotot suunnataan ”Miehistön Kamppeet” kampanjaan, eli miehistön välttämättömiin varusteisiin, joita ystävät tarvitsevat veneelle tullessa.

Tapahtuma alkoi hieman häslingillä ja taidenäyttely avattiin hieman myöhässä aikataulusta, mutta lämpöä, iloa ja naurua se ei pidätellyt. Tunnelmaa nosti ystävämme yllätyslahjoitus veneelle: kelluntaliivejä! Kyllä! Juuri näitä tavoittelimme Miehistön kamppeet -kampanjassa -> nyt voimme kohdistaa varat hanskoihin ja katsastaa mitä muuta miehistö tarvitsee. Purjehduspuvut uupuvat vielä, mutta näihin eivät tapahtuman tuotot yllä. Ne vaativat pidempiaikasta varainkeruuta.

Hyvä uutinen on vielä #Doerz :in edustajan Aliia Kodzhoshalievan vierailu veneellä – yhteistyökumppanuus lähtee käyntiin ensi viikon testipurjehduksella (https://www.doerz.co/) Näin voimme tarjota purjehduskokemuksia ja -seikkailuja vaihtotalouden kautta ystävillemme, tai jopa varattomille nuorille hyväntekeväisyytenä. Tästä olemme unelmoineet!

 

Kippari kiittää näistä juhlista! Menestynyt tapahtuma, ja lähes kaikki leivonnaiset ja pizzat saatiin myytyä ja taidenäyttelyn teoksiakin (kopioita) meni. Tuottoa siis kertyi ja ensi viikolla suuntaamme katsomaan mitä varusteita miehistölle on akuutisti hankittava!

Iso kiitos tukijoille ja osallistujille! *^^* Musiikki uusiin unelmiin ~*~
#Fareata#Lovedoatday#loveboat#taivaanrannansurffarit#artsailtraining#restaurantday#sailing #artsailtraining

Katso lisää kuvia ja seuraa meitä facebookissa tai instagramissa: #artsailtraining

https://www.facebook.com/events/1434827076581240/permalink/1448206751909939/

~*~

IMG_1639

IMG_1649

IMG_1657

IMG_1511 - one

Kiitos kaikil ja lämmön tuulia kesään! ❤

-capt. ja

2 kommenttia artikkeliin ”Laiturijuhlat menestyi hyvin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s