Miehistön kamppeet???

Veneen miehistö, eli ystävät, gastit ja muu miehistö tarvitsevat asianmukaiset ja pätevän varustuksen purjehdukselle.

Purjehdusasut, -hanskat ja pelastusliivit ovat näistä tärkeimmät. 2017 alkanut kampanja menestyi hyvin jo ennen varsinaista lähtölaukausta: 20.5.2017 järjestetty ravintola- ja taidenäyttelypäivä veneellä Turun vierasvenesatamassa tuotti varoja, jolla välttämättömät ja lain vaatimat turvallisuusvarustukset saatiin miehistölle. Osa varustuksista, mm. pelastusliivit saatiin lahjoituksena tapahtumapäivän yhteydessä sponsoriltamme Niku & Honey Sounds’ilta, joka järjesti laiturille myös jykevät soundit.

Tapahtuman varoilla saimme hankittua miehistölle myös purjehdushanskat ennen varsinaisen purjehduskauden alkua.

IMG_0313

Kuinka sinä voit tukea?

-> Seuraa uutisiamme: jaa, kommentoi ja tykkää sivuistamme mm. facebookissa, instagramissa (#artsailtraining) ja blogissamme. Tätä kautta voit myös osallistua tapahtumiin ja purjehduksille ja näin päästä yhteyteen kanssamme.

-> Tule purjehtimaan kanssamme. Purjehduksista saatavat varat käytetään kaikki veneen huoltotöihin ja sen varusteluun – myös miehistön kamppeisiin.

-> Osta tuotteitamme pian avattavan joukkorahoituskampanjan kautta (mesenaatti.me) tai myöhemmin muun palvelun kautta. Valmistelemma rahoituskampanjaa ja ilmoitamme fb-sivuillamme, kun se on avattu (loka-marraskuussa 2017).

Yritys yhteistyö?

Veneen varustelu tuottaa Teille toivomaanne näkyvyyttä ja nostaa yrityksen imagoa. Navigointi-, yhteydenpito- ja hätämerkinantolaitteet ovat varustelulistallamme yhtä suuressa tarpeessa kuin miehistön henkilökohtaiset turvallisuusvarusteet mm. pelastuspukujen ja purjehdusasujen myötä.

Lisää yhteistyöstä voit lukea täältä ja olla meihin suoraan yhteydessä.

~*~