In ENGLISH ->

~*~ Fareata ~*~

Tarinoita, unlemia ja seikkailua täynnä…

sailing ship fareata—>Varaa matka<—
~*~

Art = kokemuksellisuus, tarinat, valokuvat ja luovuus
   Sail = purjehdus, saaristo, meri, vapauden tunne
        Training = purjehdus- ja elämänoppia, kasvua, läsnäoloa

Tarjoamme vaihtoehtoiseen kulttuuriin pohjautuvia purjehduskokemuksia ja -opetusta saaristossa, lähinnä Turussa ja sen läheisyydessä Saaristomerellä. Toisinaan poikkeamme Ahvenanmaalle tai muihin seikkailullisiin suuntiin Suomen rannikolla.

 

Meri antaa aikaa sinulle olla läsnä; irtautua, ajatella tai olla ajattelematta. Purjehtiessa lähennät kosketusta tiimiisi ja ystäviisi, saat aikaa olla, ajatella tai olla ajattelematta – sekä pääset tekemään ja opit uutta.

Pyydä tarjous –>

Päivän, viikonlopun tai viikon mittaiselle retkelle Turun saaristoon tai sen läheisyydessä. Koe upea elämys, virkistä päivääsi tai lähennä suhdetta tiimiisi vetämällä yhtä köyttä! Matkan aikana panostetaan terveelliseen, hyvälaatuiseen ravitsemukseen ja elämäntottumuksiin. Lue lisää ->

Tai tule mukaan spontaaneille purjehdusmatkoille!

Kukin reissu ainutlaatuinen. Spontaaneilla retkillä pääset purjehtimaan edullisemmin. Kesto yleensä 1-5 päivää (ilmoitetaan erikseen), lähtö nimensä mukaisesti spontaanisti lyhyellä varoitusajalla, esim. erilaisia siirtopurjehduksia ja/tai muita avoimia retkiä saariston eri kohteissa. Halvempi kuin muuten vastaava purjehdus! Nopeiten saat tiedon tekstiviestinä puhelimeesi, mutta ajan salliessa julkaisemme kutsuja myös facebook-sivuillamme!

Liity spontaanien reissujen viestilistalle –>

 

Matkalle valmistautuminen?

Mitä odottaa?

Reissu alkaa hyvissä ajoin järjestelyillä ja yhteydenotoilla matkan yksityiskohdista. Seikkailuja, ehkä myös suunnittelemattomia suuntia tuulissa.

”Taianomaiset maisemat, luonnonsatamat, aarteita ja kiperiä tilanteita. Kun antaa kaikkensa ja onnistuu, se tuntuu parhaalta. Ja tilanne elää; se elää jatkuvasti. Mikään ei koskaan pysähdy. Siinä elää muutoksessa ja aistii ja hengittää tapahtumaa, liikettä. Siksi rakastan purjehtimista. Siinä haastaa itsensä antautumaan luonnolle. Olosuhteiden erilaisuudelle, uutuudelle, joka hetki on oppimista, kokemus itse opettaa. Katse horisonttiin; kaikki muuttuu.” ~ Keiju / The Crew Cook

 ~*~

–>Ota yhteyttä<–

 

mainos 2018 what do you dream FIN

~*~

Purjehtiessa yhdistyy elämän kauneus ja karu käytännön toiminta syvään läsnäolon valppauteen.

~*~

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s