In ENGLISH ->

~*~ SY Fareata ~*~

Tarinoita, unlemia ja seikkailua täynnä…

sailing ship fareata

—>Varaa matka Doerzista! <— ~*~

Tarjoamme vaihtoehtoisia purjehduskokemuksia ja -opetusta saaristossa, lähinnä Turussa ja Nauvossa Saaristomeren lähivesillä. Toisinaan poikkeamme Ahvenanmaalle tai muihin seikkailullisiin suuntiin Suomen rannikolla. Tule mukaan liittymällä sähköpostilistallemme, sitä kautta saat tiedon tulevista purjehduksista kaikista parhaiten – sekä jaamme koulutus- ja opetusmateiaalit sitä kautta!

Ajankohtaiset asiat ja aikataulut -> Etusivulle

Solmut ovat Fareatalla erityisen tärkeitä. Vain harvassa veneessä on yhtä paljon solmuja ja köysiä, kuin Fareatalla. Fareata on raskas, teräsrunkoinen ja vakaa valtameri alus, mutta kuitenkin hyvä purjehtimaan. Tuntuma on loistava pinnaohjauksen ansiosta. Kaikki ylimääräinen on muutenkin karsittu pois – rento meininki, mukavuus ja tilavuus ovatkin Fareatalla parasta. Juuri nämä ominaisuudet tekevät aluksesta erinomaisen koulutus- ja opetuskäyttöön, elämyksiä unohtamatta.

”Opi tekemällä ja kokeilemalla.”

Fareatalla olet ohjauksissa lähdöstä alkaen, ja pääset oikeasti tekemään monipuolisesti kaiken – tai ainakin niin paljon, kuin haluat. Ammattimerenkulkijan opetuksessa.

Vene – sy Fareata

  • Teräsrunkoinen, 1,8 metriä syväys / Talvieristys (10cm finfoam) ja öljykamiina
  • 3* parin hengen punkkaa (yhteensä 6 majoituspaikkaa, 2 erillistä nukkumahuonetta) / 8+2 henkilöä enintään mukana
  • 34 jalkaa (ft) pitkä (10.6 m), 8,5 ton painava sloop tyypin purjevene Bermudan rikillä ja 75m2 purjepinta-alalla
  • Vakaa, turvallinen ja täydellinen koulutuskäyttöön ja elämysten järjestämiseen saaristomerellä
  • Tavlipurjehdukset ja tilavat (asuttavat) sisätilat
Meri antaa aikaa Sinulle olla läsnä; irtautua arjesta. Purjehtiessa lähennät kosketusta tiimiisi ja ystäviisi; saat aikaa ajatella, tai olla ajattelematta. Pääset tekemään ja oppimaan uutta.

Pyydä tarjous tai katso kaikille avoimet purjehdukset –>

Päivän, viikonlopun tai viikon mittaiselle retkelle Turun saaristoon tai sen läheisyydessä. Koe upea elämys, virkistä päivääsi tai lähennä suhdetta tiimiisi vetämällä yhtä köyttä! Matkan aikana panostetaan terveelliseen, hyvälaatuiseen ravitsemukseen ja elämäntottumuksiin. Lue lisää ->

Liity spontaanien reissujen viestilistalle sähköpostiin –>

Matkalle valmistautuminen?

Mitä odottaa?

Reissu alkaa hyvissä ajoin järjestelyillä ja yhteydenotoilla matkan yksityiskohdista. Seikkailuja, ehkä myös suunnittelemattomia suuntia tuulissa.

”Taianomaiset maisemat, luonnonsatamat, aarteita ja kiperiä tilanteita. Kun antaa kaikkensa ja onnistuu, se tuntuu parhaalta. Ja tilanne elää; se elää jatkuvasti. Mikään ei koskaan pysähdy. Siinä elää muutoksessa ja aistii ja hengittää tapahtumaa, liikettä. Siksi rakastan purjehtimista. Siinä haastaa itsensä antautumaan luonnolle. Olosuhteiden erilaisuudelle, uutuudelle, joka hetki on oppimista, kokemus itse opettaa. Katse horisonttiin; kaikki muuttuu.” ~ Keiju / The Crew Cook
Yllä: lumimyrskyt voivat yllättää merellä vielä talvellakin. 2017, Saaristomeri.

 ~*~

Ota yhteyttä –>

 

mainos 2018 what do you dream FIN

~*~

Purjehtiessa yhdistyy elämän kauneus ja karu käytännön toiminta syvään läsnäolon valppauteen.

~*~

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s