Tervetuloa Gastikoulutuksen oppitunnille 3!

Hoi hoi hoi, on aika kerrata asioita ja selventää Gastin tasotestin vastaukset.

Lukemalla ei opi purjehtimaan, mutta opiskelemalla aihetta pääset käytännössä juoneen kiinni todella paljon näppärämmin kuin aivan tyhjältä pohjalta! Lukeminen ja aiheeseen perehtyminen auttavat siis varmasti. Muiden kokemukset auttavat sinua välttämään samoja virheitä, jottei sinun tarvitse oppia kaikkea itse kantapään kautta, kuten minä itse olen tehnyt.

Jollet tiedä vielä, mikä on gastin lähtötasotesti, katso tänne. Siellä voit ladata testin PDF muotoisena ja katsoa, osaisitko vastata yksinkertaisiin kysymyksiin. Tiedät kyllä osaatko – joko tiedät mistä puhe, tai sitten et!

Gastin tasotesti PDF

No, anyway, tässä pitkän kaavan kautta tasotestin vastaukset ja hieman enemmänkin. Huomaa, että testissä riittäisi vastata vain yhdellä lauseella. Näissä vastauksissa aiheesta on kerrottu enemmän, jotta ymmärtäisit mistä asiassa on todella kyse. Mutta älä katso vastauksia, ennen kuin olet yrittänyt testata tietosi ja pohtinut kysymyksiä muutenkin. Näin vastaukset jäävät paremmin mieleesi!

GASTIN TASOTESTIN VASTAUKSET PDF

Tämä testi on hyvä kertaus moniin purjehduksen teoria-taitoihin, mutta opit varmasti myös uutta! 😉

Gastikoulutuksen PURJEHDUKSET 2020 ->

~*~

GASTIEN KUVAKISA JATKUU!

Tutustumispurjehduksilla aloitettu GASTIEN KUVAKISA JATKUU. Haluamme tarjota useammalle mahdollisuuden osallistua, vaikka julkaistuissa on jo muutama upea otos. Aikaa on tämän vuoden loppuun asti, jolloin voittajalle luvassa -50% lahjakortti ensi kaudelle 1-yön elämysmatka Seiliin 2 hlölle (arvo 350e).

Voittajan valitsee Fareatan kippari parhaana pitämänsä kuvan, tai kuvatarinan (-tekstin) perusteella; paitsi jos jokin hyvä kuva saa somessa yli 200 tykkäystä, voittaja ratkaistaan eniten tykkäyksiä saaneiden joukosta.

Kuviin on liitettävä tagit #fareata ja #gastifareata2020. Kuvissa on oltava näkyvillä Fareata tai aluksella olevia henkilöitä, ja se on oltava otettu joltain purjehdukselta Fareatalla koulutus- tai gastipurjehduksilta.

#fareata #gastifareata2020

Kuva: Hanna Vanhala, Tutustumispurjehduksella 6.6.2020

~*~

Purjehin!
-Jasper