img_1016

1. MAKSU, VASTUU JA VAKUUTUSEHDOT

Maksa matka ennen purjehduksen alkua (mobilepay tai tilisiirto), tai sopimamme mukaan. Lähetämme laskun pyynnöstä.

Toiminta on sivutoimista yrittäjyyttä muun työn ohessa. Olen yksityinen elinkeinonharjoittaja,

Y-Tunnus 3284690-8

Vene vuokrataan vain kokeneella kipparilla, jolta löytyy tarvittavat ammattipätevyydet vuokravene- ja chartertoimintaan. Mukana on tarvittaessa aina myös toinen kokenut ja osaava purjehtija (kansihenkilö/perämies).

Tulet mukaan ja purjehdit aina täysin omalla vastuullasi (tarjoamamme vakuutuksen omavastuuosuus (n. 500e henkilövahingoissa) on osallistujan omalla vastuulla). Kukin huolehtii omien matkatavaroiden vakuuttamisesta purjehdukselle. Emme ole vastuussa mistään vahingosta tai tapaturmasta joka matkalla saattaa teitä kohdata, paitsi missä laki toisin määrää päällikön vastuusta ja missä tarjoamamme vastuuvakuutus korvaa henkilövahingon osallistujan maksaman omavastuun ylimenevältä osalta vakuutuksen ylärajaan saakka.

2. PERUUTUSHEDOT

Kaikki laskutetut tai maksetut purjehdukset ovat sitovia seuraavin poikkeuksin.

FORCE MAJEURE eli meistä riippumattomat tilanteet, jotka estävät veneen liikkeellelähdön: mikäli purjehdus joudutaan perumaan järjestäjän puolelta yli 7 päivää ennen ajankohdan alkua, palautetaan maksu täysimääräisenä. Mikäli force majeure tilanne (säätila, konerikko, virkavallan pakote, muu pakottava syy) estää purjehduksen järjestämisen lyhyemmällä varoitusajalla, palautetaan kaikki 10% tai 60e varausmaksua vastaan, kumpi vain on isompi. Talvikaudella (marras-huhutikuussa) mikäli jäät tai talven olosuhteet estävät purjehduksen järjestämisen, palautan asiakkaalle koko summan 10 euron toimistokuluja vastaan, ellei muuta ole sovittu.

Mikäli joudun perumaan matkan osallistujamäärän vähäisyyden tai siihen rinnastettavissa olevan syyn tähden, palautan summan täysimääräisenä. Hyvityksenä siitä olette saaneet ennakkomateriaalit ja perehdytysoppaan ainakin käyttöönne.

Asiakkaan peruessa purjehduksen yli 14 vuorokautta ennen purjehduksen alkua, pidetään 20% (tai vähintään 150e) varausmaksuna, jota ei palauteta. Alle 14 vuorokauden tehdyistä peruutuksista pidetään 50% (vähintään 250e) ja alle 7 vuorokautta tehdyistä peruutuksista 100%, ellei muuta ole sovittu.

Kun matka tilataan tai maksetaan Doerz– tai muuta vastaavaa alustaa käyttäen: kolmas osapuoli vastaa palautuksista ja rahansiirrosta alihankkijoineen mikäli rahansiirto tapahtuu heidän kauttaan (mm. tilanteet, joissa joudumme itse peruumaan reissun Force Majeureen nojaten, tai reissu peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi). Asiakkaan peruuttaessa maksetun matkan alustan kautta pätee samat ehdot kuin näissä ehdoissa mainittu muutoinki,n huomioiden alustan omat sovellettavat ehdot lisänä.

Säävaraus (force majeure): ohjeellinen tuuliraja on 14 m/s (tai 10 m/s jos lapsia tai isompi porukka mukana). Harkinta on kipparilla ja säätila tarkistetaan viimeisen kerran juuri ennen lähtöä.

#Fareata #artsailtraining

@artsailtraininig

IMG_8218

Jasper Armanto
Kippari s/y Fareata
Päivitetty: 16.03.2023

~*~

E-MAIL artsailtraining@gmail.com

PHONE +358 50 4690646
( miel. WhatsApp / soitto )

Seuraa ja tägää meidät jotta voimme jakaa kuvamme myös Sinulle yhteiseltä purjehdukseltamme:

Facebook

INSTAGRAM

Youtube

~*~

#Fareata @artsailtraining #gastifareata2023

~*~

Liity viestilistalle purjehduksia ja koulutusta varten ->

~*~