English –>

Liity purjehdusten viestilistalle!

Näin saat tiedon avoimista spontaaneista reissuista kaikista nopeiten. Näin liityt:

Telegram kanavalle liityt tästä (mobiililaitteellasi)

WhatsApp ryhmään liityt tästä (mobiililaitteellasi jossa WhatsApp-sovellus on käytössä).

Tekstiviesti-lista: ei tällä hetkellä käytössä. Imessage-ryhmä tulee kuitenkin pian käyttöön. Voit liittyä alta:

*Liityt listalle ja jaat yhteistietosi omalla vastuullasi! Suosittelemme liittymistä ensisijaisesti Telegram- tai WhatApp ryhmään, koska sen kautta viestien lähettäminen on tehokkaampaa eikä meidän tarvitse tallentaa yhteystietojasi.

Katso veneemme Hyvä Tietää -ehdot ja ohjeet ennen ilmoittautumista reissulle. Matkalle ilmoittautuessasi hyväksyt oheiset säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä. Sieltä löytyy vinkit myös  mitä matkalle tarvitsee/ei tarvitse mukaan.

Kun ilmoittaudut mukaan reissulle tai kysyt lisätietoja, älä kommentoi julkiseen viestiryhmään, vaan lähetä viesti aina yksityisesti erikseen.  Käytä suuntanumeroa +358 numeron edessä – Ahvenanmaalla viestit eivät muuten tavoita. Liitä numero ensin puhelimen yhteistietoihin ja hae sitten appin kontakteihin laittaaksesi viestin Telegram/WhatAppin kautta. Numero +358-50-4690646 (Jasper)

Kuinka paljon viestejä / purjehduskutsuja tulee?

2018 lähetimme 20-30 kutsua erilaisille purjehduksille (päivästä 6 pvän reissuille). Ilmoitamme reissuista mahdollisimman ajoissa aina kun tilaa on ja uuden kutsun mahdollisesti myöhemmin uudelleen. Jotkut reissut ovat äkkilähtöjä, jopa päivän varoitusajalla, joten kannattaa olla valmiina.

Varmistaaksesi, että pääset mukaan juuri sinulle sopivana ajankohtana, kysy reissua erikseen ystävän tai pienen porukan kanssa (4-8 hlö) tai varaa lippu täältä: Schedule 2019

Voit poistua viestilistalta milloin tahansa ilmoittamalle meille viestillä (Telegrammissa /WhatsApp:issa eroamalla ryhmästä). Perinteisiä viestejä lähetämme ainoastaan Suomalaisiin yksityisiin puhelinnumeroihin (Telegramiin/WhatsApp:iin voi liittyä numerosta riippumatta). Pidämme oikeuden kaikkiin muutoksiin, häiriöihin tai palvelun keskeytykseen. Jaat tietosi ja liityt listalle omalla vastuullasi!

~*~

Mainokset