Lippu liehumaan?

Yhdessä yhtä köyttä, yhtä syvyyttä, yhtä syntyvyyttä.

IMG_8952 - doerz .JPG

Purjehtiessa…

  • Lähennät kosketusta tiimiisi ja ystäviisi
  • Pääset nauttimaan vapaa-ajasta uudella tavalla
  • Opit uutta

Lähtökohtamme toimintaamme perustuu kokemuksellisuuteen, ihmistä kehittävään ja ympäristöä vaaliviin arvoihin. Yhteistyöllä kanssamme kuljet luovempaan, kestävämpään ja onnellisempaan suuntaan.

Vain yhdessä tekemällä voimme yltää suuriin unelmiin

Mitä, miten, miksi?

Pienet askeleet vie eteenpäin – maailma on kotimme. Meille on tärkeää, että ihmiset, jotka seuraavat ja ovat kiinnostuneita toiminnastamme, kuulevat myös tarinamme ja voivat osallistua.

Tarjoamme sponsoroillemme purjehduksia / palveluksia (mm. solmukursseja) erikoisdiilein, tai mikäli tuki on mittavaa, järjestämme kokonaan oman ”tukipurjehduksen” kumppanin toiveiden ja tarpeiden mukaan (esim. kuvausretki ulkosaaristoon). Tämä lisää yhteistä näkyvyvyyttä: valokuvaamme kaikki reissumme, ja kerromme niistä tarinat viestintäkanavien eri muodoissa. Videoiden teko on meille toistaiseksi lähinnä kokeilevaa taidetta, vaikka astuu mukaan enemmän resurssien salliessa.

Meillä on kasvava joukko seuraajia blogissamme, facebookissa sekä instagramissa. Keskimäärin julkaisumme tavoittavat muutamia tuhansia retkeilystä, merestä ja seikkailuista kiinnostuneita tahoja. Panostamme näkyvyyteen myös taloudellisesti kun kampanjamme niin vaativat.

Kysy lisää ->

Yhteistyössä:

doerz blackwww.doerz.co – Sharing experiences

nautikulma logo .jpg

Nautikulma, Sydvest-hattu & purjehduskäsineet, Läntinen pitkäkatu 33, Turku

 

~*~