English ->

Kokemus, ainoa todellinen pääomamme

Purjehtiessa yhdistyy elämän kauneus ja karu käytännön toiminta syvään läsnäolon valppauteen.

IMG_4176.JPG

~*~

Varmin keino päästä mukaan purjehtimaan on liittyä Fareatan viestilistalle. –_>

Viestilistalla saat pääsyn myös Fareatan Gastikoulutussivustolle, sekä saat lähes kuukausittain vinkkejä ja oppiaiheita purjehtimisen lyhyestä oppimäärästä. Liity tästä Fareatan tiimiin –>

Gastikoulutus, ai mikä? Eiku, talvipurjehdus, siis sinne!?

Kyllä, järjestämme sekä tapahtuma- että koulutuspurjehduksia. Järjestämme niitä sekä avoimina tapahtumina, joihin voi kukaan liittyä, että tarjoamme mahdollisuuden yksityisille varauksille pienryhmille (1-7 henkilöä).

Bravuurimme on yhden yön luksusristeily Turusta Seiliin. Tämä reissu sisältää aivan kaiken täydelliseen purjehduskokemukseen. Pariskunnille tai isommille porukoille. Ota yhteyttä ja tilaa reissu Doerzista —>

Purjehdukset 2021

Järjestämme talvikaudella 2021 Pikkujoulu- sekä Uuden Vuoden purjehduksen. Molemmat ovat yhden yön purjehduksia reitillä Turku-Seili-Turku. Hinta sisältää kattavat ruuat, saunan Seilin Rantasaunassa (uintimahdollisuus) sekä itse purjehduksen. Majoitus on varattava erikseen visitseili.fi/fi/talvikausi kautta. Nämä ovat neljän tähden elämyspurjehduksia. Lue lisää tai varaa paikka ->

Varaa paikka talvipurjehduksille tästä ->

Huomaa, että teen purjehduksia muiden töiden ehdoilla vapaa-ajallani, joten en välttämättä pysty tarjoamaan purjehdusta juuri silloin kun Sinulle parhaiten sopisi. Tässä alla julkaisen aikataulun, jonka puitteissa pystyn järjestämään purjehduksia ja opettamaan. Ilmoittauttalla sähköposti-listalle saat tiedon tulevista purjehduksista kaikista nopeiten ja varmiten, sekä saat osallisuuden kauden 2021 online-gastikurssille!

Liity viestilistalle tästä saadaksesi tieto kauden 2022 purjehduksista mahdollisimman ajoissa—>

tai ota yhteyttä oman reissun järjestämiseksi tai julkaistujen purjehdusten paikkavaraukseen—>

Viikonlopun Purjehdukset Seiliin (La-Su) Varaa tästä–>

Ohje: Valitse sinulle sopiva reissu (huom., tapahtumissa (events) vain aloituspäivän päivämäärä on näkyvillä!). Reissun kesto 2 päivää, La-Su. (1 yö saarella, majoitus saarella erikseen VisitSeilin kautta. Majoitus on n. 45e/hlö). Reissu alkaa La klo 10 ja päättyy viim. Su klo 18 (tähtäämme perille jo aiemmin klo 16). Lähes Full service – periaatteella valmistetut hyvälaatuiset ruuat, tuoreista ja alkuperäisistä raaka-aineista valmistetut, herkulliset elämys-kokin, oman kihlattuni Keijun valmistamat kasvisruuat sisältyvät hintaan (täyttävät ateriat vähintään 3 kertaa päivässä + iltapala. Seilissä purjehtijoita odottaa kuuma sauna (2h). Klikkaa Doerzista ”Buukkaa” tai ”Book” kyseisen aloituspäivän kohdalta (Event).

Näillä reissuilla voit itse valita, nautiskeletko mielummin kyydistä, vai osallistut ja otat kaiken mahdollisen opin irti. Kaikille osallistujille jaetaan pääsy Fareatan gastikoulus- ja purjehduksen oppimateriaaleihin!

Hinta 230e/hlö (min. 1.600e)

Muista lukea elämyksen ehdot ja ohjeet läpi ennen varausta!

ps. Olen varmasti lähes ainoa, jonka kanssa voit päästä purjehtimaan jo ennen varsinaisen kauden alkua -tai sen jälkeen! Ota varaslähtö purjehtimaan vaikka pikkujoulu- tai uuden vuoden purjehduksella!

Varaa purjehdus tästä ->

Touko-Kesäkuu

Touko-kesäkuussa järjestämme päivän mittaisia gastikoulutuspurjehduksia Turusta sekä Navigoinnin käytännön kurssi sis. videomateriaalia (Turku-ulkosaaristo). Varaus avataan pian!

Kesä-Elokuu

3 päivän gastikoulutukset (Nauvo), The Tall Ships Races: The Sail Parade -katselmu (5.-8.-7.), sekä Navigoinnin käytännön kurssi ulkosaaristossa. Varaus avataan pian!

Syyskuu – Joulukuu

Talvipurjehduksia: seikkailupurjehduksia huimapäille (2-3 hlö / 2 pv Turku-Seili-Turku), Pikkujoulupurjehdukset, sekä Pimeä-navigoinnin käytännön kurssi Airistolla (käytännön navigoinnin jatkokurssi). Varaus avataan pian!

Ota yhteyttä jos jäi kysyttävää!

Purjehtimaan oman porukan kanssa?

Järjestämme yksityisiä purjehduksia tilauksesta niissä rajoissa, kuin pystyn töiden ja jo myytyjen purjehdusten ohella tekemään. Toisaalta, mikä tahansa avoin purjehduskurssi/-matka voidaan muuntaa Teille yksityiseksi tapahtumaksi tiettyyn kurssin minimihintaan. Yksityisten matkojen sisältö on sama, soviteltu tai täysin muu kuin valmiiden myynnissä olevien kurssien. Kahden hengen elämysmatkat ovat yksiesimerkki järjestämistämme yksityispurjehduksista, sekä päivän synttärijuhlat Vepsässä vieraillen suuremmalle porukalle. Business-lounaat merellä onnistuvat myös. Mini aika päivän reissuille on 4 tuntia, mutta reissu laskutetaan aina vähintään 8 työtunnin mittaisena. Suositeltu purjehdusaika päivälle on 10 tuntia. Mukaan päiväksi mahtuu 8, yöksi otamme 2-3. Erillismajoituksella voimme ottaa myös useammaksi päiväksi kyytiin isomman porukan, esim. 1 yön reissu Turusta Seiliin 7 hengelle onnistuu hyvin (majoitus Seilissä erikseen)

Tilataksesi omalle porukallesi koulutus- tai elämysmatkan, ilmoita montako henkeä ja milloin purjehdus teille sopisi parhaiten. Vastaan muutaman päivän kuluessa, hinta riippuu sensongista. Ota yhteyttä ->

Liity sähkäpostilistalle saadaksesi tiedon avatuista purjehduksisa ensimmäisten joukossa ->

Mitkä ovat solmun 3 tärkeintä ominaisuutta?

Olen mestari opettamaan solmuja ja käsittelemään köysiä. Veneestäni Fareatasta on sanottu: ”en ole koskaan nähnyt purjevenettä, jossa on noin köysiä ja naruja” – ja tämä näky pitää varsin paikkansa! Katso alta videolta yksi Fareatan tärkein solmu!

The Cat’s Paw. (suom. huom. Paw=kynsi. Kissan kynsi. Videolla, jonka tein spontaanist, on kirjoitusvirhe (prisoner of war, pow = sotavanki) enkä voi enää korjata asiaa. :-).

Fareata on erinomainen koulutusalus, koska kaikki toiminnot ovat mahdollisimman yksinkertaisia – turhat hienoudet on karsittu pois. Kaikki toimii köysillä ja naruilla ja voit omilla silmilläsi nähdä ja päätellä, mitä mikäkin köysi tekee, ja minne se menee. Oppiessasi käsittelemään köysiä, opit merenkulun – purjehduksen – yhden tärkeimmistä taidoista, joka on nykymerenkulussa valitettavasti silti katoavaa perinnetaitoa.

Aloittamalla solmuista, annat silmääiskevän näytteen taidoistasi veneellä kuin veneellä!

Käytännön navigointikurssi

Lanseeraan pian käytännön navigointikurssin. Homma tulee vastaamaan saaristolaivurin kurssin tasoa, mutta tällä kurssilla pääset hommassa ikäänkuin suoraan käytäntöön.

Stay tuned! ->

2019 osallistumme Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi kampanjaan useilla purjehduksillamme. Keräämme siis roskia satunnaisilta saarilta ja levitämme tilastot roskaisuudesta eteenpäin. Lue lisää –>

~*~

Liity purjehdusten viestilisalle!

Viestilistalla saat tiedon kaikista purjehduksista kaikista nopeiten ja varmiten. Helpoiten liittyminen onnistuu omalla viestilaitteellasi WhatsApp kanavalle tai sähköpostilistalle. Voit itse poistuia listoilta milloin tahdot.

Lue lisää ja liity viestilistalle tästä ->

Matkan varaus ja kyselyt:

  • Montako?
  • Milloin?
  • Päivän, puolipäivää vai viikonlopun – vai tosielämän seikkailu pidempään?
  • Laskutus Doerz-alustan avulla.
  • Päiväksi veneelle mahtuu 8, yöksi tilaa on 4 vieraalle (2* oma verholla erotettava hytti)
  • Lue veneemme Hyvä Tietää -ohjeet ja ehdot ennen tarjouksen pyytämistä.
  • Ota yhteyttä miel (whatsapp) lisätietoja tai reissupyyntöä varten!

    Lisätietoa: Jasper Armanto / +358504690646 (whatsapp)

Räätälöimme matkan tarpeitasi vastaan. Katso esimerkki kohteemme täältä ->

Hinta sisältää (pl. milloin erikseen muuta sovimme): perehdytyksen ja opetuksen, ruuat, full servie tarjoilun, satamat, muut veneen kulut, sekä vakuutukset miehistölle (miehistön omavastuu: 500e), sekä 20% provinsio Doerzille laskuttaessa.

Hinta ei sisällä: matkoja veneelle/kotiin tai satamamaksuun kuulumatonta satamatoimintaa esim. ruokailuja satamaravintolassa.

Haaveilemme maailmanympärysmatkasta, joten kaikki tuki tai tuotto purjehduksilta menee veneen ylläpitoon ja varusteluun. Lisää veneestä ->

IMG_3661

 s/y Fareata  aina valmiina lähtöön.

~*~

Pidämme oikeuden kaikkiin muutoksiin ja reissujen peruuntumiseen sääolosuhteista tai muusta pakottavasta syystä johtuen. 

Purjehtiminen on sielulle nautinto; mielelle läsnäoloa, ja keholle lepoa. Merillä Taivas on rajana unelmoinnille – tai vapaudelle olla läsnä.

Saari – haaste – seikkailu – oppihetki – solmu – Joka päivä uusi!

ps. tälläistä saattaa olla vielä toukokuussakin (toukokuun alku 2017), tai lokakuussa! Katso kylmän sään varustuksesta tullessa keväällä tai syyskuun alettua purjehtimaan —> (tulossa)

Purjehtiminen eheyttää ja tiivistää niin yksilöä kuin ryhmää kokonaisuutena. Uudet käytännön taidot aivan kuten mielen luova oppimisen tila vapauttaa ja luo avaruuden sisällesi – ja antaa merkityksen tyhjyydelle – elämän mystiikalle.

Lisätietoa:
Jasper Armanto // Contacts

~*~