English ->

Kokemus, ainoa todellinen pääomamme

Purjehtiessa yhdistyy elämän kauneus ja karu käytännön toiminta syvään läsnäolon valppauteen.

IMG_4176.JPG

~*~

Varaa tästä paikkasi joulukuun pikkujoulupurjehduksille !! –>

Nämä reissut täydentävät gastikokemuksen tämän vuoden oppilaille – mukaan saa silti liittyä mielellään ensikertalaisetkin!

Purjehduksella koetaan talvinen meri joulun tunnelmissa. Päivä alkaa klo 10 käytännön perehdytyksellä, jonka jälkeen lähdemme matkalle kohti Airistoa nostamaan purjeet. Takaisin saavumme saman päivän aikana pimeän laskeutuessa horisonttiin.

Tarjoilemme jouluteemaisen lounaan sekä päivällisen matkan aikana – kuumaa kaakaota, teetä tai kahvia unohtamatta! Mukaan saa mielellään tuoda myös omia nyyttäreitä koristamaan pöydän antimia. Päälle suosittelemme paljon vaatetta ja hyvät hansikkaat (haluat ehkä kuvata reissua puhelimellasi?)

Sisällä veneessä on lämmin, eikä ulkona tarvitse koko ajan kyyhöttää. Riittää, että siellä on aina muutama pitämässä vahtia muita aluksia varten. Vene on rakennettu talviasuttavaksi, ja siellä on sekä öljykamiina että uuni pitämässä lämpöä yllä.

Purjehduksen jälkeen innokkaimmille on sauna ja iltateetä tarjolla.

Hinta reissulle 95e/ hlö, sisältäen ruuat, lainavarusteet sekä perehdytyksen ja opetuksen (ALV ja myyntikulut yht. n. 20%). Itse purjehduksen toimintoihin ei ole pakko osallistua, vaikka mielellämme annamma kunkin tehdä ja kokeilla kuten kaikille reissuillamme 😉

Purjehdukset ovat joulukuun keskimmäisillä viikonlopuilla, 12. ja 13. sekä 19. ja 20. päivä. Varaa paikkasi pian, jotta pääset varmasti sinulle sopivana päivänä – tätä kokemusta et voi kokea milloinkaan muulloin. Talvi purjehtien merellä on jotain harvinaista ja ainutlaatuista.

Varaa paikkasi tästä ->

PS. Vaikka elohopea saattaakin näyttää vähäistä lukemaa, aurinkolaseja tarvitset suurimmalla todennäköisyydellä silti, sillä aurinko pilkahtaa merellä todennäköisemmin esiin vaikka olisi piilossa mantereella!

Lisätietoa:
Jasper Armanto / +358504690646 (whatsapp)

Purjehdukset 2021

Järjestämme kaudella 2021 monenlaisia purjehduksia. Seuraa toimintaamme ilmoittauttalla sähköposti- ja WhatsApp-viesti ryhmiimme.

Ilmoita täällä kiinnostuksestasi, mikäli olet kiinnostautunut kouluttautumaan gastiksi.

Voit myös milloin tahansa ottaa yhteyttä tilataksesi omalle porukallesi koulutus- tai elämysmatkan. Päivän reissuille meille mahtuu mukaan 8, makuupaikkoja veneellä on järjestäjien lisäksi 4 (kahdessa leveähkössä punkassa tosielämän seikkailijoille).

2019 osallistumme Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi kampanjaan useilla purjehduksillamme. Keräämme siis roskia satunnaisilta saarilta ja levitämme tilastot roskaisuudesta eteenpäin. Lue lisää –>

~*~

Liity spontaanien purjehdusten viestikanavalle!

Viestikanavalla saat tiedon (spontaaneista) purjehduksista kaikista nopeiten ja varmiten. Helpoiten liittyminen onnistuu omalla viestilaitteellasi WhatsApp kanavalle.

Lue lisää ja liity viestilistalle tästä ->

Matkan varaus ja kyselyt:
  • Montako?
  • Milloin?
  • Päivän, puolipäivää vai viikonlopun – vai tosielämän seikkailu pidempään?
  • Voit maksaa meille suoraan (laskulla) tai pyytää tarjousta Doerz-alustan avulla.
  • Päiväksi veneelle mahtuu 8, yöksi tilaa on 4 vieraalle (2* oma verholla erotettava hytti)
  • Lue veneemme Hyvä Tietää -ohjeet ja ehdot ennen tarjouksen pyytämistä.
  • Ota yhteyttä mieluisinta kanavaa käyttäen lisätietoja tai reissupyyntöä varten!

Räätälöimme matkan tarpeitasi vastaan. Katso esimerkki kohteemme täältä ->

Hinta sisältää (pl. milloin erikseen muuta sovimme): perehdytyksen ja opetuksen, ruuat veneellä, satama- ja dieselmaksut, veneen huollon ja tankkaukset (osaan miehistö osallistuu mm. veden ottoon), reissun järjestelyn ja suunnittelun kulut, koulutettujen apulaisten ja kokin palkkion (päivärahan), miehistön kokkaamisen ja tiskaukset (ellei catering-kokkia ole (usein on, maininta erikseen kullakin reissulla) ), lainavarusteet (mm. purjehdushanskat, astiasto ja p.liivit), osallistuminen veneen arkitoimintoihin, kuten ohjailuun ja navigointiin), majoituksen veneessä milloin yli yön reissu, yhteydenpito- ja markkinointikulut sekä myynnistä aiheutuneet välityspalkkiot sekä ansiosidonnaisetverot. Oma osuutemme ALV 0%.

Hinta ei sisällä: matkoja veneelle/kotiin, satamamaksuun kuulumatonta satamatoimintaa esim. ruokailuja satamaravintolassa ym.

Haaveilemme maailmanympärysmatkasta, joten kaikki tuki purjehduksilta menee veneen ylläpitoon ja varusteiden huoltoon. Lisää veneestä ->

Veneellä ollessanne olette aina osa miehistöä ja vastuussa itsestänne.

Alku ja loppukausi: alk. 350e / päivä /ryhmä, ruuat nyyttärinä tai kysy meiltä, lähtö Turusta tai Nauvosta.
Sesonki n. 19.6. – 1.9.: alk. 400e / päivä/ryhmä, hinta riippuu ajankohdasta ja paikasta. Pidemmillä matkoilla kustannukset päivää kohden ovat luonnollisesti aina edullisemmat!
Yli yön matkat: konsultoi kipparin kanssa niin pohditaan yhdessä!

IMG_7873.JPG

Teemareissuja

Huom. kaikki hinnat ovat suuntaa-antavia ja vaihtelevat tilanteen mukaan.

Try-Out Airisto, 5-7h

2-8 hkl / reissu, nyyttärit mukaan. Tarjoamme nyyttärein lounaan & lämpimän juoman. Sisältää perehdytyksen purjehdukseen ja halujenne mukaan enemmän tai vähemmän käytännön oppia & harjoittelua. Muistoksi voit ostaa Diplomin omalla purjehduskuvallasi. Kokoukset, idea-palaverit, synttärit jne 350e / reissu.

IMG_8766.JPG

Päivän Piknik Saarella, 8-12 h

Kokopäivän piknik Airistolla, pysähtyen tilan salliessa Vepsään tai ankkuriin lähistölle nauttimaan saaren antimista ja/tai nuotiosta, uimisesta ja hyvästä ruuasta. 8-12 tuntia, omat eväät tai kasvisherkut veneeltä. Tarjoamme juoman, välipalaa sekä lounaan/päivällisen.  Muistoksi voit ostaa Diplomin omalla purjehduskuvallasi. max 8 hkl., 450e / ryhmä.

IMG_7884.JPG

Viikonlopuksi saareen, 2-3 pvä

2-3 päivän reissu (1 tai 2 yötä), myös arkisin. Reitti esim. Turku / Nauvo -> Seili / Maisaari / Pähkinäinen / autiosaaren lahti ankkurissa -> Turku / Nauvo, tai matkaten esim. omalle mökkisaarellesi. Reitti optimoidaan sään ja olosuhteiden mukaan. Veneellä makuusijat 4 henkilölle, mutta myös majoittuminen saaren mökissä onnistuu eri varauksella (esim. Seilissä majoitusvaihtoehtoja myös ryhmille). Kysy!

Esim 1) Turku – Seili / Maisaari Aamulla veneelle, lähtö ja purjehdusta, illalla saaressa saunomassa. Seuraavana päivänä takaisin, tai päivä saarella ja vasta sitten takaisin.

Vaihtoehto 2) Nauvo / Korpoström -> Utö / Jurmo / Kökar  (3 pvä) … Ja ilmaisella Eivor-lautalla takaisin kotiin (tai vaihtoehtoisesti aloitamme reissun toisinpäin)!

IMG_4611.JPG

4-6 päivän seikkailut ulkosaaristoon / Ahvenanmaalle

3-5 yön (4-6 päivän) retki ulkosaaristossa / Ahvenanmaalla, max. 4 hkl majoitus veneessä, sisältää yhdessävalmistetut kasvisateriat (omakustanteiset muut eväät ja välipalat). Lähtö Turun saariston satamista (Turku, Nauvo) tai miksei jopa Ahvenanmaalta suoraan.

Pidemmillä reissuilla, myös jo yli yhden yön reissuilla, miehistön osallistuvuus veneen eri arkitehtäviin korostuu. Näitä on esim. siivous, ruuanlaitto, tuuletus jne purjehdustehtävien ohella.

IMG_2980.JPG

~*~

Miehistön jäsenenä (pl. deluxe ja business reissut*) osallistut veneen arjen toimintoihin niin kannella kuin kannen alla. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta purjehtimisesta tai merilläolosta; valpas, avara ja innokas mieli ovat pohja hyvään kokemukseen. Katso huolella ohje-listamme läpi, sillä vaikka olisit purjehtinut ennenkin, kiinnitämme turvallisuuteen erityistä huomiota ja se alkaa jo kotona valmistautuen. Kauttamme saat hyvän kosketuksen purjehtimisen ja vaihtoehtoisen elämäntavan maailmaan.

*Deluxe ja Business purjehdukset ovat suunniteltu enemmän ”täyspitopalvelu”-tyyppisiksi kokonaisuuksiksi, jolloin voit keskittyä tiimisi kanssa oman tärkeän asian pohtimisiin sillä välin, kun me huolehdimme purjehtimisen kaikista käytännön töistä ja valmisteluista.

Purjehtiminen on kuin 24/7 tosielämän ”Escape Room” -peli: jatkuva valppaus muuttuvan ympäristön ja käytännöllisten uusien taitojen oppimisen kautta sekä rentouttaa että haastaa. Parhaimmillaan purjehtiminen on jotakin todella uudistavaa; arvokas kokemus ja vaihtelu arkeesi.

IMG_3661

 s/y Fareata  miehistöineen aina lähtövalmiina – hio-ohoi, waiting for you;)

~*~

Pidämme oikeuden kaikkiin muutoksiin ja reissujen peruuntumiseen sääolosuhteista tai muusta pakottavasta syystä johtuen. 

Purjehtiminen on sielulle nautinto; mielelle läsnäoloa, ja keholle lepoa. Merillä Taivas on rajana unelmoinnille – tai vapaudelle olla läsnä.

Saari – haaste – seikkailu – oppihetki – solmu – Joka päivä uusi!

ps. tälläistä saattaa olla vielä toukokuussakin (toukokuun alku 2017), tai lokakuussa! Katso kylmän sään varustuksesta tullessa keväällä tai syyskuun alettua purjehtimaan —> (tulossa)

Purjehtiminen eheyttää ja tiivistää niin yksilöä kuin ryhmää kokonaisuutena. Uudet käytännön taidot aivan kuten mielen luova oppimisen tila vapauttaa ja luo avaruuden sisällesi – ja antaa merkityksen tyhjyydelle – elämän mystiikalle.

WP_20170706_009.jpg
~*~
Seuraa facessa ->