Covid-19 pikkujoulupurjehduksilla

Muuttunut Covid-19 -tilanne on aiheuttanut kysymyksiä joulukuun purjehduksiemme toteutumisesta.

Eduskunta ja THL julkaisi uudet suosituksensa ja rajoitukset hiljattain koskien eri maakuntia ja toimia.
Tässä vastaan muutamaan yleisempään kysymykseen tilanteesta pikkujoulupurjehdustemme suhteen.

Järjestetäänkö joulukuun pikkujoulupurjehdukset uusista rajoituksista ja suosituksista huolimatta?

Kyllä, ostetut purjehdukset toteutuvat. Rajoitusten ja suositusten mukaan yli 10 hlö’n yksityisyystilaisuuksia, tapahtumia tai kokoontumisia ei tule pitää. Purjehduksilla max. henkilömäärä (henkilökunta mukaan lukien) on 10, joten estettä purjehdusten järjestämiselle ei rajoitusten puolesta ole.

Kukin osallistuu kuitenkin omalla vastuulla, eikä sairaana, altistuneena, epäiltynä altistuneena tai sairaana tule osallistua. Hyvä käsi- ja yskimishygienia on huomioitava tarkkaan. Veneellä on desinfiointiainetta tarjolla runsain määrin ja käsienpesu tehostettua.

Kuinka huomioimme epidemian purjehduksilla?

Jo kesällä tehostimme purjehduksillamme siivousta ja pintojen desinfioimista (erityisesti kahvat ja pidikkeet) ennen ja jälkeen kunkin purjehdusreissun. Nämä tehostetut siivouskäytännöt ovat voimassa edelleen.
Uutena keinona purjehduksilla on nyt joulun aikana maskinkäyttöpakko veneen sisätiloissa ollessa. Jaamme jokaiselle osallistujalle yhden kertakäyttömaskin veneelle tullessa, mutta oman saa myös tuoda. Ruokailut tapahtuvat ulkotiloissa sään niin salliessa.

Henkilökunta käyttää maskia tai hengityssuojaa aina sisätiloissa ja ruokaa laittaessaan.

Saanko varausmaksuni takaisin, jos joudun peruuttamaan karanteenin tai altistumisen vuoksi?

Olemme keventäneet varausmaksukäytäntöämme. Jos joudut epidemian takia (esim. epäillyn tartunnan takia karanteeni) jättämään reissun väliin, voit peruuttaa osallistumisesi saaden rahasi takaisin yli viikon etukäteen (7pv) reissun alkamisesta. Tämän jälkeen kukin kantaa riskin itse: alle viikon tehdyistä peruutuksista emme voi palauttaa rahoja.
Kuitenkin, jos joudumme itse perumaan reissun esim. päällikön karanteenin tai todetun sairauden tähden, kukin osallistuja on oikeutettu saamaan täyden hyvityksen lyhyelläkin ajalle tehdystä reissun peruuntumisesta.


Muuta?


Vastaamme mielellämme myös muihin kysymyksiin purjehduksiin liittyen! Ole yhteydessä sähköpostilla tai whatsapp-viestillä!

PS. 12.12. alkavalla reissulla on vielä muutama paikka vapaana, ja voit kysyä reissua myös yksityisesti omalle porukallesi (min. 4 hlö)!

Varaa paikkasi tästä ->

~*~

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s