100 tykkää sivustostamme facebookissa – 100 Likes us on fb!

LA 22.7. artsaitraining.org facebook-sivusto ylitti 100 tykkäyksen rajan. Tämä oli juhlahetki Fareata-tiimille. — On Saturday 22.7. artsailtraining.org facebook-page went over 100 LIKES. This was grateful moment for our Fareata-team. ENGLISH below–>

Juhlahetken kunniaksi julkaisimme kyseisenä päivänä tarinan erään ystävän kirjoittamasta kokemuksesta juuri edesmenneeltä seikkailupurjehdukseltamme, jolla hän oli ollut mukana. Ystävämme Erkka Kulmala oli kirjoittanut kokemuksensa Fareatan vierasvenepäiväkirjaan, ja luvalla saimme julkaista tekstin. Voit lukea sen päivityksen alaosasta tai fb sivuiltamme täältä -> (suluissa olevat on päivittäjän muokkaama tai huomautuksia)

100 tykkääjää merkitsee Taivaanrannan Surffareille edistystä, purjehdusprojekteihin näkyvää tukea ja tämän myötä mahdollisuutta esimerkiksi varuste-yhteistyöhön erilaisten ulkoilma- ja purjehdustoimijoiden kanssa. Tämä taas antaa meille paremmat mahdollisuudet jakaa purjehduksen iloa ja oppia yhä useammalle yhä suurempaa merta varten.

Tykkää, seuraa ja jaa sivustoamme siis itsekin eteenpäin! Kommentoi purjehdus-postauksiin, joihin olet osallistunut! 😉

IMG_7360

”18.7.2017, Härskär

Mikä on purjehduksen tavoite? Sitä olen miettinyt. Torstai illalla hypättiin Japen kyytiin Ahvensaarelta, jonne Sökin kyydillä seilattiin. Siis minä ja Irina. Nyt on maanantai ilta. Aurinko paistaa ja on tyyntä. Risotto on tulilla ja ruoka valmista puolen tunnin päästä. Etenemme 2,7 solmun vauhtia. Etupurjeen reuna repesi sitä alas ottaessa (edit. vendatessa). Siksi se on vieläkin alhaalla. (…)

Meri on ollut kiva. Raikas ja puhdistava. Elävöittävä. Ankarakin. Tuulet ovat kuljettaneet majaamme nimeltä Fareata. Japen kyydissä on ollut kiva mennä. Rento ja jämpti meno (vaikka muutama kommelluskin on osunut kohdallemme).

Mulla on vähän kireä, voimaton, rauhaton tai/ja kipeä olo. Sökin veneen pinna tuli mua huuleen ja teki haavan. Se on ollut nyt pari päivää tosi kipeä. Niin että silmät kostuu. Onneksi yrttitohtori Irinan piharatamo ja propolis auttavat:)

Olen kiitollinen tästä kokemuksesta. Japella on luomisvoimaa. Toivottavasti tarttuu muhunkin. Inspiroivaa. Veden lipatus hieroo mieltä. Se rentouttaa. Ohimme on lipunut varmaan satoja saaria. Kaunista. Kiitos kauneudesta. Kiitos turvasta. Kiitos tunteista. Kiitos, kun kuuntelette. On hyvä muistaa juoda vettä. Kiitos vedestä. Tunnen nöyryttä sen työn edessä, jota tämän veneen eteen on tehty.

Jasper on hyvä kapteeni. Vielä pari päivää matkaa jäljellä. Toivottavasti päästään mukaan toistekin. Ehkä jopa pidemmille seikkailuille:) -EK♥”

IMG_7422.JPG

——————-IN ENGLISH———-

We’re going further with our sailing projects – we got 100 likes today on our facebook page! It feels great – and we want to celebrate this case with You.

So here below you got a little story that we want to share. It’s from our last adventure-sailing, written by Erkka Kulmala from the trip. (freely translated from Finnish).

100 LIKES means us a lot. It means we’re going forward: that people show their support and want us to go further -> that means possibilities for example opening co-operation with outdoor- & sailing organizations for getting gear.

So, please share, like and comment your experiences from the trips that you were with us! ❤ 😉

IMG_7353.JPG

”18.7.2017 Härskär

What is the purpose of sailing? I’ve been thinking about that. Thursday evening we jumped on board Fareata in Åvensor, that we had sailed on Söki’s boat Siru. Me and Irina. It’s Monday evening. Sun is shining and it’s calm. Risotto is on fire, and food ready soonish. We go speed 2,7 knots. Front sail tore from the edge today, why it’s still down.

The Sea has been nice. Fresh & puring. Creating in us. Tough, too. Winds have blown our sweet home Fareata. It’s been nice to sail with captain Jasper. Relaxed but precise go. (even though, a few suspenseful moments…)

I feel a little bit tensioned, powerless, and /or ill. The tiller of Söki’s boat hit me in my lips, my mouth has been very very hurting since then. So that my eyes are tearing. Glad, Irina natural doctor-skills have saved a lot of my pain by giving me some herbs that she collected from islands. Greater plantain and propolis.

I am very thankful about this experience. Jasper has creative power. I wish I get some. Inspiring. The sound of the water is a massage to the mind. We’ve been passing hundreds of islands, I guess. Beautiful Thank you for the beauty. Thank you for safety. Thank you for feelings. Thank you for listening. And it’s good to drink water – remember it. Thank you for the Water. I feel humility as I see the work that has been made for the boat.

Jasper is a good captain. . A few more days and we go. I hope we got on a bigger adventure too at some other time. Somewhere further, big oceans.🙂 -EK♥”

Kiitos kaikille tykkääjille♥ Thank you all that you like<3

IMG_7356.JPG

-capt. Ja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s