Kesän paras purjehduskausi meneillään, tule mukaan – the best season to sail is now -join now!

Huh hah hei! (In English below ->)

Lisää purjehdusmatkoja on tulossa, seuraathan valppaana julkaisemiamme tapahtumia, niissä kerrotaan matkoista tarkemmin. Ainakin seuraavat retket tiedossa:

1) nyt maanantaina (10.pvä heinäkuuta) lähtö Turusta, kesto 3 – 5 päivää (viim. takaisin yhteyksien päähän pe illalla), suuntana Saaristomeri tai Ahvenanmaa. Tukihinta venekassaan 40 – 60 euroa riippuen matkan pituudesta, + ruokakustannukset ja satamamaksut matkan ajalta erikseen. Kiinnostunut? Ilmoita asap , 2 paikkaa jäljellä… -> +358 50 4690646.

2) The Tall Ships Races lähestyy (20. – 23.7. )…. vielä harkinnan alla mitä ja missä, (sillä koska ainakin kaupungin satama on täynnä, meillä ei liene paljon asiaa sinne…) mutta jos onnistuu, järjestämme jonkinlaisen venekatselmuksen laivojen saapuessa / lähtiessä mereltä käsin. Ehkä isojen laivojen vierailun aikana myös jonkinlainen päivän fiilistely-purjehdus?? Tästä lisää tietoa pian, mutta ilmoita toki, jos pääset ja olet kiinnostunut purjehdusreissusta Airistolla The Tall Ships Racen aikaan.

~*~

ps. Utön paluureissu sujui oikein vauhdikkaasti 13 m/s luoteistuulissa. Ensin suuntasimme Kökariin, josta päivän vieton jälkeen matka jatkui veneen kokoisissa aalloissa kohti Nauvoa. Mukana olivat serkkuni ja tätini – ainoat, jotka kahden päivän varoitusajalla ehtivät mukaan. Katso kuvat fb tapahtumasta -> https://www.facebook.com/events/1040884036047416/permalink/1045174942284992/

Parhaiten ja nopeiten tiedon tällaisista nopeista purjehdusreissumahdollisuuksista saat seuraamalla fb sivuamme @artsailtraining sekä blogiamme täällä. Katso aina purjehdukselle tullessasi varuste-, vaatetus ja muut yleiset matkanteon seikat purjehduksistamme. (: kiitos, se helpottaa työtämme:)

Näet tämän saman postauksen fb sivuiltamme.

WP_20170706_007.jpg

 

***In English***

Huh ha hey!

Great winds coming again, means new sailing adventures! At least these trips are upcoming now:

1) Next week, leaving on Monday 10.7. early morning for three to five days (latest back to buss stations/ ferries until Friday evening). Heading to Archipelago Nature Park or Ålands Sea. Support-fee 40-60 e to the boat cash  + vegetarian food & port fees during the trip paid separately. Interested? Let us hear you asap … -> 0504690646

2) The Tall Ships Races are coming to Turku between Thursday 20. until Sunday 23.7. . We plan to arrange some kind of a day / weekend sailing during that time, sailing with the big tall ships nearby. Information coming soon more, now just stay tuned and let us hear if you’re free & eager to sail during / with the Tall Ships Races here at the archipelago nearby Turku.

~*~

WP_20170706_014.jpg

Utö trip news

Our very pleasant and waving voyage from Utö to Kökär and Nauvo went all in smooth breeze. See the complete story and pics here at our fb event update ->

In urgent sailing matters pls see our gear info, clothing requirements and other general lists for our sailing trips. For fast calls of sailing, the best and fastest way is to follow us at facebook.

 

~*~

Thanks for this time, The Wind follower capt. Ja

~ Let the bliss come to you ~

~*~

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s