Lähes 50 purjehtijaa yli 15 reissulla! – Nearly 50 new sailor on over 15 voyages!

Tervehdys syyskuu ja terveisiä Trunsöstä, Pidä Saaristo Siistinä ry:n (PSS) päämajasaaresta! 🙂 (-IN ENGLISH below-)

Sää on ollut tuulinen ja kesäkauden viimeiseltä reissulta paluumatka edessä. ON siis hyvä aika katsastaa menneen kauden saldoa: Purjehdimme tänä kesänä lähes 50 ystävän ja tutun kanssa – yli 15 eri reissulla, jotka sisälsivät yhteensä yli 30 purjehduspäivänää! Jeee mikä onnistuminen ja unelmien elämys! 😀 *^^*

Järjestimme sekä päivän että pidempiä reissuja. Synttärit, erilaiset taideprojektit, vaihto-oppilaat, tyttö-porukan virkistyspäivä, yrityksen arvonta-kilpailun palkintopurjehdus, perhepurjehdus… – jokainen reissu oli jollain tavalla yksilöllinen tai omanlainen. Teemme jokaiselle tänä vuonna kanssamme purjehtineelle oman diplomin kokemuksesta.

Vaikka kausi purjehtijoilla yleisesti alkaa olla ohi, meidän matkassa suunta merille jatkuu vielä. Ainakin toistaiseksi (kunnes jäät tulevat tai ilmoitamme toisin) voit kysellä päivän reissuja Airistolle Turusta. Kalenterimme vapaat päivät näet täältä –>Fareata purjehdusvaraukset<– Parhaiten tavoitat meidät soittamalla / viesti, jossa kerrotte minkälainen porukka ja mille päivälle olisitte kiinnostuneita (2-8 hkl/pvä) . Suunnittelemme myös muutamaa hyytävän viileätä erikoisreissua myöhäiskaudelle, joten kuulolla niitäkin varten! ~*

Tuulisiin terveisiin!

-capt. Ja

+358504690646

artsailtraining@gmail.com

ps. Parhaiten tarinat ja kuvat, sekä paikat vapaille järjestämillemme retkille näet seuraamalla fb sivuamme @artsailtraining ja instagram-tiliämme —> #artsailtraining #taivaanrannansurffarit #fareata

~*~

IMG_0404

Hello and September welcome, greetings from Trunsö, Pidä Saaristo Siistinä ry’s (PSS) cottage island!:)

It’s been windy and we’re heading back home from the last voyage of the summer season. So it’s great time to visualize the past sailing season: this summer we sailed nearly with 50 new sailors, most of them by our friends, on over 15 different voyages, on over 30 sailing days with crew-on-board! For us, this sounds very happy news! 🙂

These trips included ”day sailings” nearby as well as overnight trips further in the archipelago. There were birthday parties, girls-go-sailing days, art-exhibition trips, exchange students, company’s reward trip, family trips and many more adventure treasures – and in all, people got to learn something new and go sailing! We’re making a dibloma for all people who sailed with us this year.

Even though the season starts now to get windy & cold, we are open for day sailing trips near Turku & Airisto, until late October / November when the sea gets frozen, or until we something else announce here.

Our sailing calendar is visible at –>Fareata sailing schedule<– and most easily you can request a trip on us by a message / call. Let us know a bit what kind of trip you’d like to have, how many you are (for day max.6) and where did you hear about us. As time allows, we will organize also other special trips during the late season – keep a look on our facebook to catch those possibilities!

Now we are on the way from Jurmo to Nauvo dockyard. We check & clean the hull and then get back in the business. Breezing greetings! *^^*

-capt. Ja

+358504690646

artsailtraining@gmail.com

ps. All the greatest stories, pictures and instant sailing possibilities you can most easily hear by following us on facebook  @artsailtraining and on instagram —> #fareata #taivaanrannansurffarit #artsailtraining

IMG_1234.JPG

~*~

Kiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille, tykkääjille ja tukijoille!<3 Thank you all who liked, followed and made it happen so far!<3

~*~

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s