Fareata goes crowdfunding!

Taivaanrannan Surffarit avaa joukkorahoituskampanjan mesenaatti.me sivustolla lokakuussa lauantaina 21. päivä.

Kampanja kestää 6 viikkoa (su 3.12. asti), jonka aikana voit ostaa tulevan kauden purjehduksia (kesälle 2018) tai muita oheistuotteitamme (mm. solmu-sessio, taidetauluja tai mahdollisesti jopa hierontaa;) Hinnasto ja tuotteet julkistetaan viimeistään kampanjan avauspäivänä kampanjan nettisivuilla mesenaatissa.

IMG_4785.JPG
Joukkorahoituksen vastikkeeksi tarjoamme mm. hierontaa, purjehdusseikkailuja ja solmukursseja.
Mikä ihmeen mesentaatti – joukkorahoituskampanja?

Joukkorahoitussivusto mesenaatti on on yhteisöpalvelu, jonka avulla voi hakea projekteilleen taloudellista tukea elämyksiä tai tuotteita vastaan.

Idea on yksinkertainen: on halu toteuttaa jotakin, mutta rahoitus puuttuu. Kun julkaisee kampanjan mesenaattissa, saa idea näkyvyyttä ja fanien tai lähipiirin on helppo osallistua rahoitukseen. Vuorovaikutus on oleellista: tukemalla hanketta saat vastikkeen, eli hankeen järjestäjän nimeämän tuotteen, palvelun tai elämyksen. Tavoitesummaan yltäminen on oleellista: vain riittävä määrä rahoitusta takaa hankeen onnistumisen eli rahoituksen. Muuten rahat palautuvat tukijoille, eivätkä he saa vastikkeitakaan. Tällöin hanke jää toteuttamatta.

Lue lisää joukkorahoituskampanjoista sekä mesenaatista ->

Fareata tarvitsee tukea huolto- ja remonttimenoihin

Haemme yhteisörahoituksen turvin rahoitusta ennen kaikkea Fareatan huolto- ja remonttimenoihin varustelun ohella. Vene on jokseenkin vanha, 1986 rungoltaa rakennettu ranskassa, ja sen monet osat kaipaavat päivitystä. Kerromme näistä lisää kampanjan lähestyessä, mutta ainakin vuosi sitten kesällä uudistettu pohjan maalaustyö on tehtävä uudelleen – hätäinen työ kostautuu (lue lisää aiheesta instagrammistamme #artsailtraining tai facebookista). Samoin vanha kaasuliesi on uusittava pikaisesti.

IMG_5307.JPG
Fareatan pohja on maalattava uudestaan kesällä 2018 – ja tämä kustantaa tuhannesta eurosta ylöspäin.

Joukkorahoituksen alettua lauantaina 21. lokakuuta mukaan voit lähteä itselle sopivalla summalla. Mitä enemmän kerrot jaat ja kampanjastamme myös ystävillesi, sitä todennäköisemmin onnistumme ja saamme rahoituksen Fareatan huolto- ja varustelukuluihin. Myymällä ensi kesän purjehdukset jo nyt meille jää myös aikaa todella toteuttaa näitä toimenpiteitä ennen purjehduskauden alkua. Purjehtiminen sopii niin perheille, yrityksille kuin ystäväporukoille, etkä aiempaa kokemusta tarvitse.

Oletko muuten kiinnostunut kampanjasta, joukkorahoituksesta tai muista suunnitelmistamme? Ota yhteyttä!

Järjestämme kampanjan alussa avoimen veneen päivän. Voit myös tulla sinne keskustelemaan ja tutustumaan Fareataan!

Mitä voit tehdä auttaaksesi?

> Seuraa, jaa ja kommentoi päivityksiämme facebookissa ja instagramissa ( #fareata )
> Kampanjan avautuessa lokakuun 21. pvä jaa kampanjasivumme ja osta sieltä itsellesi sopiva tuote / palvelu!
> Kerro tovereillesi tuestasi kampanjaamme kohtaan ja kehota heitä tekemään samoin! 🙂

sailing ship fareata

~*~
IN ENGLISH
~*~

The Skybeach Surffers goes on a crowd funding on the Finnish crowd funding site mesenaatti.me. The campaign starts on Saturday 21. of October. and goes on 6 weeks, until 3. of December.

The aim is to sell next season’s sailing experiences already this year. So we have more time to concentrate on essential equipping & construction work on board before the season starts next summer.

The Skybeach Surffers needs financial support especially to critical construction & maintenance parts on the boat. Support lets us also equip her to suit better for sail training & adventures at the archipelago.

IMG_5392.JPG
Professionals checking the hull painting underwater on s/y Fareata. It seems a year ago made job has been unprofessional and will now cost to me.

What is ”crowd funding” & mesenaatti.me?

Mesenaatti.me site is Finnish web-based crowd funding community, where projects and supporters, individuals and other parties, can meet. The idea is simply: an interesting project needs financial support to come alive, and people can support the project through the site. Crowd funding often is based on interaction: by supporting, you’ll get the product /favor or experience that the project will produce. Anyone who is interested can join and support the projects, according their financial affordability or interest!

We are looking for help for the maintenance- & service fees of the boat. At least the hull needs to be repainted, as the old gas cooker renewed. They are big bills. In hand we offer sail training & -adventures, a knot school, maybe even massage and other great things related to sailing! More about the project and our offers will be heard closely to the begin, 21. of October.

IMG_1348
Crowd funding is based on sharing: it’s a way for people to execute interesting projects and share experiences.
Are you interested in the project, our plans or other campaigns? Contact us!:)

We also arrange at least one ”open boat” day during the campaign, maybe in the very beginning. There you can hear more about us and get to know the boat!

How can you join us?

>Follow, share and comment on our updates on our facebook-page and on instagram ( #fareata , #artsailtraining #taivaanrannansurffarit )
> As the campaign opens on 21. of October, share our campaign page and get your support in!
> Tell about the great chance to your friends, and that if you have been in supporting us! Tell them why they should do so also.

IMG_1276

 

Thanks! -capt Ja

 

~*~

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s