Tervehdys vuoteen 2018!

Tammikuun 2018 Uutiskirje.

Sponsored by Nautikulma!

Viime vuoden kohokohdaksi nousi, kun Nautikulma sponssasi kipparille säänkestävän Sydvest-kalastajanhatun! Nautikulma toimittaa meille merkittävän osan varusteista edulliseen hintaan. Hae sinäkin ruosteenkestävät ruuvit ja purjehdushanskat Nautikulmasta Turusta (Läntinen pitkäkatu 33)!

IMG_8999 - e nautikulma 06

IMG_8995 - ed nautikulma04

 

Mesenaatti -kampanja tauolla.

Mesenaatti.me -sivustolla ollut joukkorahoituskampanjamme on jäänyt tauolle. Ota yhteyttä, mikäli tuit kampanjaa – rahat ovat palautuneet tilillesi, mutta jos näin ei ole tapahtunut, selvitämme asian. Palaamme uusien joukkorahoituskampanja-ideoiden pariin todennäköisesti myöhemmin.

Lahjakortti

Myynnissä kaudelle 2018 upea, käsintehty aarrekartta-lahjakortti. Voit ostaa joko itsellesi, ystävälle tai seurueelle, ja valita summan itse. Lahjakortin voit käyttää hyvityksenä mille tahansa purjehdukselle.

lahjakortti art sailtraining.jpg

Vakio purjehdushinnasto 2018*:

Päivän purjehdus 2-hengelle (7h), muita mahdollisesti mukana, 115e
Päivän purjehdus 1-hengelle (7h), muita mahd. mukana 65e
Päivän purjehdus, yksityinen / seurueelle (max. 6 hkl), 360e
Viikonlopu purjehdus (2-3 päivää), max. 4-hengelle 620e

Ostamalla lahjakortin annat kauniin lahjan ~*~
* Vähävaraisille, Vapaaehtoistyöläisille (gastit, remonttiapu ym tutuille) ja muille vastaaville voidaan myydä erihintaan / vaihtokauppaan. Pidämme oikeuden hinnan muutoksiin.

—-> Ota yhteyttä.

Diplmonit ja kuvat ovat valmistuneet

Olitko 2017 aikana merellä kanssamme oppimassa purjehdusta ja navigointia? Diplomisi pohja on nyt valmis. Lähetämme sen muutaman päivän kuluttua. Jos diplomia ei kuulu, ota meihin yhteyttä niin selvitämme asian.

diploma example 01 .jpg

Vuosikatsaukset

Katsaus vuoteen 2017

Kausi alkoi menestyksekkäästi keväällä Ravintolapäivän avausjuhlassa. Samaan aikaan solmimme ensimmäisen yhteistyökumppanuuden Doerz – elämystenvälittäjän alettua tarjoamaan sivustollaan purjehdusta kauttamme.

Purjehdimme kaiken kaikkiaan 20 asiakasreissua, joista yli puolet (14) olivat yhden päivän mittaisia päiväretkiä, loput muutaman yön yli (2-6 päivää) kestäviä seikkailuretkiä saaristossa. Päiväretket teimme Turusta Airistolle, muut retket Turun ja Saaristomeren kansallispuiston piirissä. Purjehduspäiviä kertyi 40, merimaileja arviolta lähemmäs 600nm.

Näille retkille osallistui yhteensä 73 ihmistä, tarjotessamme yli 130 purjehduspaikkaa. Näistä paikoista 30 % oli spontaaneja, avoimia lyhyen varoitusajan retkiä. Pääosan paikoista täytti siis ennalta varatut ja/tai yksityiset retket.

Video-kooste vuoden tapahtumista on tulossa:)

IMG_2029.JPG

Katsaus uuteen vuoteen 2018

Tarjontamme esittely selkiintyy vakiintumisen myötä. Nettisivut ovat uudistuksessa. Tavoitteet, mahdollisuudet ja arviot ovat myös selkiytyneet, esittelemme niitä pian. Mennään vuoteen 2018 siis kovaa ja täysillä kohti.

Tarjoamme pääosin kahdenlaisia retkiä:

Spontaanit reissut, joille varoitusaika on lyhyt ja hinta edullisempi. Voi olla yhtä hyvin päivän kokeilureissu lähistöllä tai monen päivän seikkailuretki (purjehduksen luonne ja aikataulu ilmoitetaan aina erikseen ja spontaanisti. Usein oltava valmis lähtemään lyhyellä varoitusajalla, mutta ovat edullisia ja reppureissaajille sopivia).

Tilausreissut, esimerkiksi yksityinen retki saaristoon tai päivän perhereissu Airistolla.

IMG_8952 - doerz .JPG

Kiitos myös muille yhteistyöntekijöille menneen vuoden aikana, purjehtijoille ja eritoten ystäville, joiden avulla useimmat purjehdukset saavat alkunsa! Uusi aika on täynnä mahdollisuuksia, toiveita ja työtä – nyt vaan vesille nauttimaan!

http://www.artsailtraining.org

-capt ja

 

ps..

Merenkulku ja itsensä vapaa toteuttaminen ja/tai työllistäminen on nykyaikana äärimmäisen hankalaa yhteiskunnallisten lakien, normien, säädösten ja valvovan byrokratian tähden. Tarjontamme on epävirallista, siis vailla vakuutuksia tai muita välttämättömiä papereita, joita tällainen toiminta virallisuuteen vaatisi. Tällä hetkellä se on meille mahdollisuus auttaa maailmaa ja jakaa siitä, mikä itsellemme on kaunista. Veneemme ei ole vuokraveneeksi katsastettu, eikä diplomimme ole virallinen todistus purjehdustaidosta. Kuljemme intohimon, taiteen ja itsensä vapaan toteuttamisen tietä ja toivomme että se mahdollisuus olisi kaikille avoin. Vaikka esittelemme isoja lukuja, toimintamme on taloudellisesti marginaalista ja pientä.

Vapaa maailma, vapaa sielu.

~*~

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s