Yhteisörahoita purjevene – osallistu nyt! Crowd funding open now -IN ENGLISH below-

Huh hah hei, rommit kurkkuun vai ei? Kampanjamme mesenaatissa (mesenaatti.me/fareata) on vihdoin alkanut – päivän myöhässä suunnitellusta, mutta se ei haittaa! Katso tarjontamme mesenaatista, ja valitse itsellesi sopiva vastike jolla voit olla mukana!

Tarjoamme mesenaatissa mm. seuraavia tukimuotoja:

Purjehduksia ja purjehduslahjakortteja. Arvo 65e/ päivä / henkilö tai 115e / kaksi henkilöä päivältä. Käy myös alennuskortteina muille purjehduksille, esim viikonlopun tai viikon reissuille (myynnissä myös mesenaatissa).

Hierontaa. Koulutettu hieroja-ystävämme Keiju Vaniliini järjestää hierontaan aina omanlaisen speciaalin tunnelman. Voit antaa hieronnan lahjaksi joko itsellesi tai ystävälle vaikka jouluna lahjakortin muodossa. Tarjolla on sekä 45 min (45e) tai 90 min (75e) hierontoja. Ne järjestetään Turun keskustan läheisyydessä joulu-tammikuussa, tai myöhemmin jos tilauksia on paljon.

purple sea

Valokuva postikortteja ja merimies-taidepaketteja. Art sail training on taidetta – ainakin valokuvien myötä. Valokuvaamme kaikki reissumme, ja ollessasi mukana saat kauden päätyttyä parhaat kuvat itsellesi muistoksi. Nämä kauniit kuvat ovat kiitos tuesta (kiitoskortit 16e) tai tervehdyskortit (25e) runolla tai ilman. Voit lähettää tervehdyskortin myös suoraan ystävällesi yllätysrunon myötä. Katso kortit facebook albumeistamme:

Myös kauniita ja värikkäitä, vedenpitäviä Lokikirjan tietosivuja A4 laminaatteina on myynnissä:

Katso tarkemmat tiedot ja muut vastikkeet kampanjasivustoltamme mesenaatissa ja tue ny ihmees! —–>

->–>—> mesenaatti.me/fareata<—<–<-

kiitos tuesta kapteenin tervehdykset.JPG

Mitä muuta tulossa?

Avoin vene La 11. marraskuuta: tule tutustumaan, tai tule kuulemaan tulevaisuuden suunnastamme! Avaamme veneen yleisölle isäinpäivää edeltävänä lauantaina 11.11.2017 klo 14-16 Turun vierasvenesatamassa (Läntinen rantakatu 57). Vierailupäivän aikana voit tutustua veneeseen, sen miehistöön tai myytäviin tuotteisiin. Tarjolla teetä ja lämmikettä. Tervetuloa!

Tämän jälkeen pidämme ilmoittautuneille info-/innovaatiotilaisuuden Fareatan tulevaisuuden suunnitelmista. Mikäli olet kiinnostunut, tule paikalle klo 16 tai jopa vähän aiemmin – ilmoitathan myös mikäli näin suunnittelet!

arctic sailing fareata .JPG

Purjehtimaan viel – jääkaudel?

Suunnittelemme ainakin yhtä kylmän kauden purjehdusta marraskuulle ennen jäiden tuloa. Tästä tarkemmin facebookissa, mutta jos luulet olevasi kiinnostunut, etsithän netistä mitä tarkoittaa lähteä jäämerelle purjehtimaan. Sillä siellä on kylmä! Varusteet (laskettelulasit, toppahousut ja talvitakit hanskoista puhumattakaan!) on siis oltava kohdillaan tai mukaan ei ole asiaa.:)

Voita purjehdus, hieronta tai yllätyspaketti!

Avasimme juuri kilpailun facebookissa, jossa keräämme huomiota sosiaalisessa mediassa kampanjaan liittyen. Mikäli onnistuneen kampanjan päättyessä 3.joulukuuta meillä on vähintään 200 tykkääjää facebook-sivuillamme sekä 70 osallistujaa tapahtumassamme, arvomme kaikkien sivumme jakaneiden, tykkääjien ja kampanjaan osallistuneiden kesken 1 kpl 115e lahjakortin purjehdukselle (2 hengen lippu päiväpurjehdukselle), 1 kpl 45min hieronnan sekä yllätyslahjapaketin.

Siis ollaksesi mukana kilpailussa,
-> Jaa sivuamme sekä tapahtumaa eteenpäin. Osallistu tapahtumaan sekä tykkää sivustamme
-> Mahdollisuuksiesi mukaan tue itse kampanjaa mesenaatissa ostamalla vastikkeita, jotta kampanja menestyisi hyvin
-> Suosittele näitä toimia ystävillesi ja perheellesi, jotta myös he voisivat olla mukana tukemassa toimintaa. Kerro heille miksi itse olet mukana.

->–>—> mesenaatti.me/fareata<—<–<-

 

Hyvää syksy-talvea!

– jasper

~*~ IN ENGLISH ~*~

We have finally, after many frustrations to computers, opened the  crowd funding campaign page at mesenaatti.me/fareata!

Go there

—>–>-> mesenaatti.me/fareata <-<–<—

and support us.

 

Just shortly, we sell there at least
  • Sailing experiences. As a Gift card or normal, for you or  you and your love. Day, weekend and a week experiences.
  • Massage 45 min /45e or 90 min / 75e. Massage will be by our dear trained massager, Keiju Vaniliini and it will be arranged in Turku near city center during December – January ( or later if there’s very much of these to do).
  • Beautiful photo post cards from our sailing trips and other artistic seaman craft packets. See them on our campaign page mesenaatti.me/fareata (ps. you get the page in english by choosing the language in the right up in the corner of the front page.)

What else there is to come?

Open day at Fareata – get to know the boat & the crew! The boat is open on Saturday 11th of November from 14 to 16, which after you can stay in ”Fareata in the future” workshop in the boat (lasts about 2 hours). More on these and on other topics on our facebook, pls follow there!

IMG_3232.JPG

Want to try cold season sailing, uh?

We plan to arrange at least one more sailing during this year. It will be a cold season, so preparation must be a bit more close-peered. If you are interested to join, please check already what all gear and things you need on board during that trip (google e.g., we’re still under progress to set up our own page for this). You certainly are not coming on board without snowboarding glasses, winter jackets and double-triple-trousers! More on this will come on facebook.

Win a sailing experience, free massage or a surprise packet!

If we after a successful campaign at mesenaatti (on 3rd of December) have more than 200 likes on our facebook page, and over 70 participants on our facebook campaign-event, we will have a lottery for all these things. So, therefore

  • Share, like and spread us around! Participate to the fb-event.
  • Go to mesenaatti.me/fareata and see what you could get from us. This will help the campaign succeed.
  • Tell & talk with your friends about us, and encourage them to join too.
See what we offer for you:

->–>—> mesenaatti.me/fareata<—<–<-

 

Thank you and very very good up coming winter for all of us!

-capt. ja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s