Hanskoja Nautikulmasta – Laiturijuhlan tuotoilla

Lauantain menestykäs ravintolapäivä (20.5.2017) tuotti veneelle lähes täyden summan voittoa. Lähes kaikki raakakakut ja pizzat saatiin myytyä, sekä muutamia taideteoksista julisteita ja köydestä punottuja palloja (apinnannyrkkejä) saatiin kaupiteltua myös.

Tapahtuman tuotoilla luvattiin hankkia miehistölle varustuksia Miehistön Kamppeet -kampanjaan liittyen. Nämä varustukset ovat oleellisia ja tärkeitä ystävien ja tuttavien tullessa veneelle purjehtimaan: kuluneen viikon aikana käytiin tuotoilla hankkimassa miehistölle purjehdushanskoja (kuvassa alla).

Näitä saatiin Nautikulmasta (Läntinen pitkäkatu 33, Turku) erikoishintaan, ikään kuin tukien tapahtumaa ja kampanjaamme. Hanskoja saatiin neljät 50 e:n hintaan (norm. 20-30 e / kpl), joista kahdet umpimalliset ja kahdet avonaiset (sormenpäät). Nyt voi siis jo hyvillä mielin kutsua ystäviä saaristoon, ja katsastaa mitä muuta olisi oleellista huomioida heidän varustuksessa – purjehdusasut vaativat kuitenkin jo jonkin verran isompaa investointia.

Kelluntaliivejä lahjoitettiin veneelle ravintolapäivän alussa, joka itsessään oli iloinen yllätys jo heti päivän alkuun – tavoitteemme tuli tavallaan täyteen jo pelkästään tämä lahjoituksen myötä. Näin saimme keskitettyä toiseen oleelliseen asiaan: purjehdushanskoihin.

IMG_1800

Tarvitsemme hanskoja kuitenkin useamman kappale-parin henkilöä kohden. Varustamme venettä 6 henkilölle, ja ajan ja varojen myötä jopa talvi- ja off-season keleille. Se tarkoittaa, että hanskojen on oltava paksumpia kuin nämä, ja niitä on oltava usemmat yhdelle hengelle vaihdettavaksi kun yhdet hanskat kostuvat.

Hanskat suojaavat kättä köyden hankaumilta ja antavat vetolujuutta (grippiä). Näin niiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat istuvuus ja kulutuksen kestävyys.

Mitä muuta tarvitsemme?

Purjehduspuvut, ja ehkä vähän pätevämmän paukku-pelastusliivit ovat sitten jo isompi hakinta näin monelle hengelle. Niitä kuitenkin tarvitsemme, jos aiomme suunnata valtamerille, tai jäätiköille pohjoiseen. Alamme niihin varainkeruun kun muut välttämättömät kamppeet miehistölle saaristoa varten on kasassa.

Ehkä alamme kampanjoimaan myös muita veneen tarvikkeita varten, kuten uuden kaasu-lieden tarvetta. Nykyinen on vaihdettava pian, ja uusi on kallis investointi. Kaasun kanssa ei voi riskeerata eikä soveltaa.

Tue toimintaamme?

Laitamme pian tänne sivustolle myyntiin oheistuotteita, joita ravintolapäivän yhteydessä myimme. Tulossa on siis ainakin merimiestaidetta: apinannyrkkejä, pannunalusia sekä ”The Officer’s Pocket Page” – taiteellinen ja ytimekäs tietoiskulappunen, ja tietysti julisteita taidenäyttelyn taideteoksista. Näistä voitot keräämme suoraan veneen varusteluun ja ylläpitoon tai erikseen nimettyyn kampanjaan kohdistetusti.

Kutsu siis ystäväsikin tykkäämään sivustostamme facebookissa -> 😉

 

-Taivaanrannan Surffarit

ps. Haaveemme jäävuorimerille ei ole ainoa unelmamme. Tahdomme jakaa meren hurmiota kaikkialle ympärillemme, joka kokee saman inspiraation kutsun – tahdomme siis toimia paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen ja nuorten kanssa tarjoten mahdollisuuden mm. vähävaraisille kokea saaristossa merten äärellä jotakin niin huumaavaa. Tukesi auttaa meitä haaveidemme toteuttamisessa. Ehkä itsekin voit purjehtia kanssamme?

 

Ota yhteyttä: Jasper, 0504690646 artsailtraining@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s