Pian pääset varaamaan matkasi Doerz.co sivuston kautta!

Huippujuttuja meneillään! Doerz.co elämystenvälittäjä sivusto avaa pian purjehdustarjonnan #Fareata -veneellämme.

Doerz kokosi pienen tiimin testaamaan purjehdustamme Doerz Testing Lab-ryhmän kanssa. Päivämatkan aikana ehdimme vierailla Vepsän saarella, tehdä yhdessä ruokaa ja nauttia purjeiden kevyestä luovinnasta. Ideoimme samalla millainen elämys purjehtiminen kanssamme elämysten etsijöille olisi, ja mitä tällainen matka pitäisi sisällään.

Oma ajatuksemme ensin oli järjestää pitkiä, viikon mittaisia seikkailu- ja oppimatkoja saariston suojissa. Parhaiten kuitenkin todennäköisesti kysyntää olisi päivän- ja viikonlopun mittaisille matkoille, josta syystä tarjoamme näitä ensisijaisesti viikonmittaisen ”Legendary Experience”-matkan ohella.

Haasteellista on yhdistää halumme tarjota tällainen elämysmatka juurikin niille, joilla siihen ei ole varaa. Purjehdus on kallis harrastus, ja kesällä jo pelkästään satamamaksut nostavat tällaisen tarjonnan hintaa – puhumattakaan pidempiaikaisista veneen huoltotöistä, jos tällaista tarjontaa haluaa ylläpitää.

Tässä mielessä ehdotamme: osta tai tarjoa tällainen elämys esimerkiksi itsesi lisäksi sellaiselle henkilölle, jonka koet sitä tarvitsevan. Se voi olla oman lähipiirisi yksinäisyydestä kärsivä nuori, perheensä kadottanut maahanmuuttaja tai kuka tahansa vähävarainen, jolla itsellään ei muutoin olisi mahdollista osallistua.

img_8732

Voit myös ostaa matkan tuntematta henkilöä entuudestaan; Doerz toimii yhteistyössä mm. Punaisen Ristin kanssa ja löytää varmasti tällaista matkaa tarvitsevan nuoren veneelle. Tärkeintä on, että purjehtimaan tulevat henkilöt ovat itse kiinnostuneita osallistumaan – eikä sinun itse esimerkiksi tarvitse tulla mukaan, jos meri kammoksuttaa. Tai, ota haaste vastaan ja tuo koko perheesi uudistumaan!

Seikkailua, hurmiota ja tuulia siis luvassa!

Mitä tällainen matka sitten pitää sisällään?

Tarka suunnitelma on vasta työn alla, mutta voit valita matkan aina päiväpurjehduksesta viikon mittaiselle elämysmatkalle. Parasta on, kun kokoat 2-4 hengen tiimin ja tulette yhdessä matkalle. Purjehdimme lähinnä Turun- ja Ahvenanmaan saaristossa, tarkemman suunnitelman luomme toiveidenne mukaisesti.

Yksityishenkilöille matkaa on toistaiseksi vaikea myydä kalliista hinnasta johtuen, mutta pyrimme luomaan sillekin mahdollisuuden, jolloin veneelle tulevat ryhmän jäsenet eivät välttämättä tunne toisiaan entuudestaan.

Päivämatkan aikana ehtii nostaa purjeet, kokea meren huumaa ja nauttia yhdessä kasvisruokaisaa päivällistä. Viikonlopun mittainen matka voi ajoittua niin arjen väliin kuin lomapäiville, ja silloin pääsee yöpymään veneessä jonkin ankkurointipaikan tuntumassa tai saariston satamassa. Viikon pituisella reissulla pääsee syvemmin käsiin purjeiden hallintaan, vaikka kaikilla matkoilla on oleellista, että pääset itse tekemään: kiristelemään köysiä, viikkaamaan purjeita ja kokkaamaan kallistuvassa veneessä. Hiio-hoi, köydet irti!?

Emme tarjoa kuitenkaan luksusloma-hotelli charterointia: elämme veneessä, se on ainoa kotimme. Kun tulet veneelle, olet osa miehistöä, ja toimimme näin tiiminä, yhdessä nauttien, yhdessä tehden, oppien ja ollen. Pidemmillä matkoilla arkisiivous ja ruuanlaitto ovat osa päivittäistä rutiinia. Matkamme on reppureissussa matkaavalle peukalokyytiläiselle siunaus – ja koska meri on meille intohimo, haluamme jakaa siitä mitä itse siellä koemme.

~*~

We have a Story – Now we need Money. Let us share our passion, learn sailing, experience – join! The adventure of life itself is here*^^*

~*~

Order a trip through Doerz.co  or contact us directly ->

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s