Tule purjehtimaan! – Sail with us!

Vaihtoehtoinen purjehdustarjonta on täällä! (in English below)

Olemme avanneet vaihtoehtoisen seikkailu-purjehdukstarjonnan www.doerz.co sivustolla. Katso ilmoituksemme tästä Doerz.co sivustolla ->

Tarjoamme kolmenlaisia purjehduksia: päivän-, viikonlopun- ja viikonmittaisia reissuja. Matkamme ovat seikkailuja; ne eivät ole luksuslomahotelli-charterointia. Ne vievät sinut meren äärelle; meren opin aaltoihin. Päiväreissuille mahtuu 2-6 henkeä; muille sijaa on enintään 4 hengelle.

Keskustelemme yhdessä kaikki yksityiskohdat läpi; mistä nousette veneelle, minne haluatte mennä, mitä tehdä… toiveenne kuullaan, ja suhteutetaan vallitseviin tuuliin!

Kaikki reissumme sisältävät täyttävät kasvisruuat veneellä ja yhdessä kokkaaminen on osa vene-elämää.

Meillä on veneellä purjehdushanskat ja sadevaatteet miehistölle – tarvitset itse mukaasi lähinnä pätevät aurinkolasit, lämpimät vaatteet ja valppaan mielen!

Opastamme kaikissa veneeseen ja purjehtimiseen liittyvissä asioissa, kuten turvallisuusseikoissa ja muussa varustuksessa, jota pidemmille matkoille tullessa tarvitsee. Yksin ei siis tarvitse jäädä mitään pohdiskelemaan. Lisätietoa esim. tarvittavasta varustuksesta voit lukea jo nyt täältä – >

Tahdotko heti purjehtimaan?

Ota meihin suoraan yhteyttä e-mail artsailtraining@gmail.com tai ensisijaisesti soita ( +358 504690646 ). Jollemme heti vastaa, ole ystävällinen ja jätä tekstiviesti yhteistietoinesi puhelimmeemme, niin soitamme sinulle pian takaisin. Tämä varmistaa viestisi perilletulon, vaikka olisimme saaristossa yhteyksien ulottumattomissa. Huom! Käytä aina +358 alkua numerossamme. Muuten viestisi eivät välttämättä löydä perille, jos esim. olemme Ahvenanmaan verkon puolella.

ps. Doerz.co sivustolla esitetty hinta ei ole mitään verrattuna moniin ”virallisiin” purjehduskoulu- & charteroiniti hintoihin Suomessa. Se jättääkin meille vain pienesti varaa kehittää ja edistää toimintaamme ja esim. ylläpitää haaveitamme erilaisia nuorisopurjehdusleirejä varten.

Haluamme kuitenkin tarjota tällaisen meren opin mahdollisuuden myös niille, joiden varallisuus ei suuria sijoituksia salli. Voit tukea tavoitettamme esim. tarjoamalle tällaisen purjehduskokemuksen jollekin vähävaraiselle, jonka koet tätä kokemusta tarvitsevan. Tuo vähävarainen voi olla esim. oman lähipiirisi nuori, ystävä taikka vaikka englannin kielen taitava maahanmuuttaja. Ja voithan itse liittyä samalle reissulle mukaan!

Entä mitä muuta voit tehdä auttaaksesi meitä eteenpäin? -> Jaa tämä postaus mahdollisimman monelle, sekä suosittele purjehduksiamme tahoille ja tutuille, jotka todennäköisesti voisivat jo tulla mukaan purjehtimaan kanssamme – ja kokoa oma tiimisi kasaan, ja varaa reissu pikimiten!

Tärkeintä on, että nautitte merillä olosta – tai haastatte itsenne oppimaan jotain aivan uutta. Parhaimmillaan purjehtiminen lisää tiimin dynamiikkaa ja puhdistaa yksilön vireystason aivan uudelle ulottuvuudelle. Sillä se on jotain erilaista, mitä valtaosa työskentelevistä ihmisistä on tottunut tekemään.

 

~*~

In English: Alternative sailing adventures are now open at Doerz.co!

We have opened our sailing adventures on www.doerz.co site. See for more details: straight here on Doerz.co->

We have three possibilities for alternative sailing adventures: whether you want to try sailing for a day, learn a bit more sailing during a weekend, or leave the shore for a week exploring breathtaking Finnish archipelago – you and your best friends are welcomed!

Any trip, we will discuss together all details through: when you’d like to sail, where you like to step on/off board, what kind of destinations you’d like to explore, are you more into doing or relaxing.. etc. ! Lot’s of fun, learning and beauty it will any case be.

We have on board sailing gloves and rain suits for you, and we will offer great, delicious and healthy vegetarian food on every trip. You need mainly open mind, proper sunglasses and warm clothing.

Day sailing suits for 2 to 6 persons; other trips we have room for 4. We will sail by our dear boat s/y Fareata (where we’ve been living the past year), and joining these trips you support our work for sailing in the future further – maybe with campaigning such sailing adventures or camps for poor, less advantaged or for immigrants, as that’s one of our dreams with Fareata.

Interested?

We sail for our passion, and like to share what we’re into. This Doerz – a sharing economy community is a possibility for us now to share our dream. Gather your best friends, help us doing what we love and come sail with us. Because we love it; and we love to share it.

Our trips suits as well for tourists as for local people, e.g. for families or tourist groups. The importance is that all people in the group are eager to come and/or to learn sail.

Contact us by phone ( +358 50 4690646 ) or by e-mail ( artsailtraining@gmail.com ) – but it’s best to send also a note on a text message, if we instantly reply your call. So we got your message most fast. We will call you back then.

// What can you do as a friend or volunteer? Share this post with as many as possible; and recommend this alternative sailing possibility with certain people you think would actually join.

For friends and volunteers, who have been helping us in organizing, equipping etc. things, we will organize own trips when the season is off or when we’re free.

~*~

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s