Purjehduksia ystäville ja talkoolaisille tänä viikonloppuna, ilmottaudu mukaan!

In English Below – Sailing trips for friends & volunteer, this weekend, open now.

Kesän alku on mennyt syvällisissä mietinnöissä elämästä, yhteiskuntaan osallistumisesta ja työstä. Olemme sisutaneet ja varustelleet ahkerasti venettä, kampanjoineet Doerz.co purjehduksiamme, ja nyt on aika avata ovet ystäville ja talkoolaisille!

Järjestämme nyt spontaanisti yhden päivän purjehduksia kiinnostuksesta riippuen 1-3 kappaletta, nyt tulevana viikonloppuna ( pe 16.6. – su 18.6. ). Pääset osallistumaan tästä linkistä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6xCux79Lz5yEnmJH3DfUo9994cnhUEw2Y_EQkx77T2bxUUA/viewform

Mukaan otamme 4 hkl päivää kohden, ja mikäli kiinnostus ylittää tämän viikonlopun tarjonnan, olemme inspiroituneita järjestämään tällaisia ystäville ja tutuille suunnattuja purjehdus-tempauksia lisää – ja pidempiä kuin pelkästään päivän retkiä.

Ilmoita kiinnostuksestasi siis yllä olevan linkin kautta, vaikka et pääsisi osallistumaan tänä viikonlopuna purjehduksille!

Purjehdusten Aikataulu

Veneelle tullaan Ruissalon Saaronniemeen (päätepysäkki ruissalon päässä) 0830 keskustasta lähtevällä bussilla. Tämän jälkeen käydään perusturvallisuusasiat ja -hässäkät läpi ja noin klo 10 ollaan valmiita lähtemään. Purjeet voimme nostaa todennänköisesti suoraan jo heti laiturilla. Viimeiset bussit lähtevät keskiyön tuntumassa, jolloin viimeistää oltaisiin takaisin Saaronniemessä – koko päivä on siis reissuun varattava. Muutoin pyrimme olemaan takaisin illaksi.

Ruissalon bussi-aikataulut näet tästä:

Bussit Föli no 8 Turku Keskusta – Ruissalo http://www.foli.fi/sites/default/files/Linja%208%2C%20kes%C3%A4_0.pdf

Päivän purjehdukselle tarvitset mukaasi omat lämpimät, sään mukaiset vaatteet (sateen sattuessa kumisaappaat), aurinkolasit ja muut suojat (aurinkorasva, hattu) sekä juomapullon. Tarjoamme kasvisruokapäivällisen (/ aamupalan) ja -ruoan, mukaasi voit silti ottaa nyyttärihengessä naposteltavaa.

Ruokaraha 20 e / hkl kattaa yhden henkilön päivän kulut ja ateriat. Tukisumma 30 e / hkl jättää meille varaa kehittää hankkeitamme hieman pidemmälle – kattaen esimerkiksi osan satamamaksuista. 60 e ja siitä ylöspäin auttaa meitä veneen maksussa ja pidempiaikaisissa huolto- & varustehankinnoissa, kuten uuden kaasulieden ja jollan hankinnassa. Voit itse miettiä itsellesi tämän mukaan sopivan hinnan tälle purjehdukselle – tuo se mukanasi veneelle tullessa käteisellä.

Toivomme, että auttaisitte meitä yhä purjehtimaan eteenpäin ja levittämään inspiraatiotamme! Tule siis mukaan purjehdukselle, tai tarjoa tämä päivän reissu ystävällesi, ja levitä, mainosta ja jaa Doerz.co purjehduksiamme tahoille, jotka todennäköisesti ovat kiinnostuneita toiminnastamme! Kiitämme avusta!

Tälle purjehdukselle voivat siis osallistua:

  • Fareata-talkoolaiset
  • tutut ja ystävät, jotka tunnemme entuudestaan
  • muiden tahojen jäsenistö, joihin olemme olleet asiasta yhteydessä

Kiitämme avusta, nähdäänhän viikonloppuna!

 

-capt. Ja & Keijuliini-Vaniliini

 

~*~

IN ENGLISH

Sailing trips this weekend for volunteers and friends with Fareata!

Greetings from Fareata – we’ve been working hard for equipping and constructing the vessel. The season is on, and we’ve been trying to market also our brand new Doerz  sailing experience at doerz.co .

However, now it’s time to open the doors for friends and volunteers! You can sign in here:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6xCux79Lz5yEnmJH3DfUo9994cnhUEw2Y_EQkx77T2bxUUA/viewform

We organize 1 to 3 day sailings this weekend between Friday 16.6. and Sunday 18.6. Depending on the interest of people, there will be one, two or three days of sailing – each day we can take 4 our acquaintances within.

No matter if you can sail or not, you can join and try now! All who: 1) we know before hands, 2) volunteers,  and 3) people from groups that we have informed separately about this possibility can join these trips.

And you should still fill the spreadsheet above, even if you can’t attend now – we are very willing to arrange further going sailing trips for people, if there’s much interest! Filling the form makes it visible for us.

Schedule of the days

Come and join 0830 leaving bus from city center going to Ruissalo (bus no. 8 timetable here (center to Ruissalo):

Bussit Föli no 8 Turku Keskusta – Ruissalo http://www.foli.fi/sites/default/files/Linja%208%2C%20kes%C3%A4_0.pdf

Drop off at the end of Saaronniemi and come to the beach. 0900 we will go through safety- & sailing issues on board, 10am we will most likely hoist the sails and go.

The last bus leaves Saaronniemi during midnight, so that’s our latest spot. Depending on your and the group’s wishes on board, we will be sailing as late & long as wished. Still, take all your day free – we maybe can’t come back as early as desirable.

The food prize is 20 e for volunteers and financially poor people. Then, depending on your situation, you can support us with 30 e, 60 e or any other sum that you think is well & fair, giving us possibilities to sail further with these kinds of sailing escapades. Sounds good?

So, yes, we will offer & cook for you a vegetarian meal(s), breakfast etc., but own snacks for common table are also welcomed! Then you need only warm & sun protection clothing (as sunglasses, hat and  a suncream) and your own water bottle. We have gloves and life vests.

Something else? Yes, please share, follow and discuss about us on fb: https://www.facebook.com/artsailtraining/

…and recommend our sailing experience on Doerz.co for people and groups who would actually want to sail with us!

So see you at the Weekend, yes?

Best thanks and greetings,

-capt Ja & Keijuliini-Vaniliini

 

~*~

IMG_2302

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s