Gastiksi Fareatalle!

Gastiksi mukaan

Miltä kuulostaa gastin pesti, koulutuspurjehdukset sekä mahdollisuus vastikeellisille purjehduksille saaristossa? Keskitymme kesällä 2021 laadullisesti parempaan, eli Fareatalle uusien gastien koulutamiseen ja harjoitteluun monilla eri koulutuspurjehduksilla, joiden ohessa järjestämme myös muita purjehduksia.

Koulutuspurjehdukset järjestetään pääosin viikonloppuisin; kesällä myös arkipäivisin.Purjehdusten aikataulu on vielä suunnitteilla ja siitä ilmoitetaan viestilistalla heti aikataulujen varmistuttua. Perus prjehdukset kestävät 1-3 päivää, ja ne lähtevät Turusta tai Nauvosta ja tapahtuvat saaristossa lähivesillä. Kesän alussa, pandemian niin salliessa, järjestämme päivän mittaisia tutustumispurjehduksia Vepsän saarelle ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen tänne tai osallistuminen purjehduksille ei sido mihinkään, vaikka toivommekin, että gastiksi pyrkivillä olisi mahdollisuus ja toive osallistua mahdollisimman monelle purjehdukselle ja tulla mukaan myös myöhemmin osaavana gastina, eli avustavana purjehduskouluttajana/-toimijana. Mikäli olet jo purjehduksen pro, purjehduksilla pääset tutustumaan Fareatan toimintatapoihin ja näin mukaan toimintaan.

Tavoitteena on kouluttaa Fareatalle gastijoukko, josta löytyisi aina sopiva gasti myös tilauspurjehduksille, sekä joiden kanssa olisi hauska harjoitella ja kokeilla uusia, villejäkin ideoita purjehduksen parissa ja tehdä seikkailuretkiä saaristossa.

Ilmoittaudu tästä. Huom! Ilmoittautuminen ei sido mihinkään. Keräämme tietoja ylös lisäinfon jakamista varten. Myös myöhemmässä vaiheessa voi tulla mukaan.

Gastina Fareatalla

 Fareatalla opit purjehduksesta ammattimerenkulkijan alaisuudessa ja pääset mukaan mielenkiintoisille purjehdusretkille. Taitoja voit hyödyntää kaikilla veneillä. Gastin tehtäviin kuuluu ruuasta huolehtimisen lisäksi monipuolisesti kaikkia veneen tehtäviä aina navigoinnista ja veneen ohjailusta uusien tulokkaiden ja asiakkaiden kouluttamiseen ja perehdyttämiseen. Aiempi kokemus ei ole tärkeää gastiksi tullessa, vaan terävä ja oppiva asenne.

  • Gastina opit paljon uutta ja voit hyödyntää taitoja kaikilla huvi- ja pienveneillä sekä pienen luokan ammattialuksilla
  • Gastitoiminta Fareatalla on myös johtamista ja kouluttamista
  • Joistakin purjehduksista maksetaan gasteille korvaus työstä – koulutus ja kokemus väylä gastin pestiin.

 Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Keräämme tietoja ylös lisäinfon, kuten aikataulujen jakamista ja sopimista varten. Myös myöhemmässä vaiheessa voi tulla mukaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Gastina toimiminen on ennekaikkea hauskaa ja antoisaa – ja siinä oppii paljon uutta viettäen aikaa merellä!

Koulutuspurjehdusten aikataulu julkaistaan / sovitaan myöhemmin. Ennalta ilmoittautuneet voivat vaikuttaa julkaistavaan purjehdusaikatauluun.

Ilmoittaudu mukaan –>

~*~

Siisti Biitsi 2020

Järjestämme keväällä touko-kesäkuun vaihteessa Siisti Biitsin Turun vierasvenesataman rantabulevardilla ravintola Nooan kulmilla. Tapahtuma siirretään loppukesään tai syksyyn, mikäli pandemia jatkuu estäen tapahtuman järjestämisen kesän alussa. Tarkempi päivämäärä ilmoitanee myöhemmin. Kiinnostuneet seuratkaa artsailtrainingin harvaa uutisointia tarkoin sekä Facebookissa että Instagramissa! 🙂

Viime vuonna (2019) toukokuussa keräsimme rantakiviltä 836 roskaa. Lajittelimme ne ja ilmoitimme tuloksen Pidä Saaristo Siistinä ry:n ylläpitämään rekisteriin. Turun kaupunki noukki jätteet ja tarjosi siivousvälineitä käyttöömme siivouspäivän ajaksi.

IMG_8098

~*~

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s